Neler Yeni

Çözüldü✓ Da Sistem3 Kioxia m.2 SSD

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Okuma: 1720 Yazma:603
1349 779
1029 959
44 197
Yazma yine de çok düşük. Yapacak bir şey yok. Garantiye başvurun. Yoksa ilerleyen zamanda daha kötü sonuç ve arızalar baş ggösterebliri.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Yazma yine de çok düşük. Yapacak bir şey yok. Garantiye başvurun. Yoksa ilerleyen zamanda daha kötü sonuç ve arızalar baş ggösterebliri.
en kısa zamanda kasayı götürücem hocam bir de çok azda olsa ses geliyor ama nereden geldiğini bulamadım. hatta videoya da çekmiştim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
en kısa zamanda kasayı götürücem hocam bir de çok azda olsa ses geliyor ama nereden geldiğini bulamadım. hatta videoya da çekmiştim
Konuyu atarsanız bakarım. Araç vs. yoksa eğer kasa yerine sadece ssd de olur hocam taşıma açısından.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Ben zamanında önermiyordum ama sistem f/p olunca peynir ekmek gibi sattı. ( bide malum o zmanalar 80+ veya 80+bronze dum)
aslında Abdullah abinin böyle bir şeye dikkat etmesi gerekirdi biraz güvenimi sarsmadı değil Abdullah abi

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Konuyu atarsanız bakarım. Araç vs. yoksa eğer kasa yerine sadece ssd de olur hocam taşıma açısından.
hocam videoyu sildim ama telefonumda duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi aracımız var hocam zaten babamla kasayı götürecektik ssd'nin sıkıntılı olduğunu öğrenmek de iyi oldu bi açıdan

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
aslında Abdullah abinin böyle bir şeye dikkat etmesi gerekirdi biraz güvenimi sarsmadı değil Abdullah abi
Hocam kullanan sayısı azdı haliyle sorun yoktu. Ve biraz da sistemi f/p halnie getirmek için olumş olabilir. Umarım garanti işlemlerini sorunsuz halledersiniz.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Hocam kullanan sayısı azdı haliyle sorun yoktu. Ve biraz da sistemi f/p halnie getirmek için olumş olabilir. Umarım garanti işlemlerini sorunsuz halledersiniz.
herhalde kullanıcı hatası diyip göndermezler :D çünkü sistemi aldıktan sonra fiziksel hiç bir şey yapmadım

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
konuya ben son noktayı koyup en iyi cevabı alayım bari.
D.A sistem2'ye sahibim. PC'yi aldıktan 6 ay sonra sistemdeki Toshiba ocz 500 ssd'nin okuma ve yazma hızları çok düşmüştü. İtopya ile iletişime geçtim ve garantiye gönderdim. 25. gün SSD'im söylediğim sorunlardan dolayı sıfırıyla değiştirilerek gönderildi. Tek fark yerine gönderdikleri SSD'i Kioxia 500'dü :)
sizin SSD'de kronik sorunlu siz de isterseniz böyle bir süreç işleyecektir.
Allah Allah herkes niye üzüldü onu anlamadım. Yapacak bir şey yok arkadaşlar üzülmeyin, 25 gün kitap okudum akademik çalışmalarda bulundum sonra oyun hayatım kaldığı yerden devam ediyor. Ben bir de yayın yapmaya çalışıyorum sizi üzen ne bu kadar anlamadım :D sağlık olsun sağlık gerisi halloluyor.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Allah Allah herkes niye üzüldü onu anlamadım. Yapacak bir şey yok arkadaşlar üzülmeyin, 25 gün kitap okudum akademik çalışmalarda bulundum sonra oyun hayatım kaldığı yerden devam ediyor. Ben bir de yayın yapmaya çalışıyorum sizi üzen ne bu kadar anlamadım :D sağlık olsun sağlık gerisi halloluyor.
Hocam zar zor ebeveynlerimizi ikna ediyoruz, para biriktiyoruz ve kusursuz olsun istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan sistemi kullanmaya devam edebilirim herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Fatih Muhammed Akbaba
Instagram
fma1907
Twitter
fatihakbaba__
Beni üzen bu kadar çabuk yazma hızının düşmesi ilerleyen zamanda hiç açıllmazsa diye korkuyorum çok fazla belgem var içinde tez yazıyorum ve şuan garantiye nasıl yollayabilitrim bilmiyorum...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam aileler zorda olabiliyor ve bir kere alınca sorunsuzca kullanmak istiyoruz.
Örneğin garanti sürecinde pc kullanamayacak. Sadece oyun gözüyle de bakmayalım. Tel vs. yoksa dersten de geri kalacak mesela. Kendi paramızla neden rezil olalım

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Hocam zar zor ebeveynlerimizi ikna ediyoruz, para biriktiyoruz ve kusursuz olsun istiyoruz
maalesef kusursuz bir şey yok arkadaşlar üzülmeyin. anlıyorum sizi ama gerçekten üzülecek bir şey yok yaşayınca anlıyorsunuz birkaç gün benm de canım sıkılmıştı ama hiç gerek yok, inanın :)

Top Bottom