samet4747
80+ Platinum
tamamBen yaşamadım, konu sahibi ben değilim.
tamamBen yaşamadım, konu sahibi ben değilim.
Ramler cuma günü hata vermemiş. Ramleri işlemci tarafdan bakarak ilk rami işlemcinin yanında 1. slota diğer rami 3. slota tak öyle dene. Ayrıca XMP kapat.yapıp atmıştımya diğer konuda, tekrar mı yapıyım?
Cihazınız bir sorunla karşılaştı hatası
Bilgisayarı açarken böyle bi hata verdi ne yapmam lazım? Normal bi şey mi?www.donanimarsivi.com
Çok saçma bir düşünce bu kral. Bahsettiğin AMD 5000 ya da RX 400 500 serisi ekran kartı değil.Nvıdıa 1 aydır Driver sorunu yaşıyor.
O seriler sorunu bitirmişken 2060'LAR mavi ekran veriyor .Ramler cuma günü hata vermemiş. Ramleri işlemci tarafdan bakarak ilk rami işlemcinin yanında 1. slota diğer rami 3. slota tak öyle dene. Ayrıca XMP kapat.
Çok saçma bir düşünce bu kral. Bahsettiğin AMD 5000 ya da RX 400 500 serisi ekran kartı değil.
Ben görmedim henüz. Bildiğim kadarı ile sadece 3000 serisinde vardı oda giderildi.O seriler sorunu bitirmişken 2060'LAR mavi ekran veriyor .
2000 serisinde hala varBen görmedim henüz. Bildiğim kadarı ile sadece 3000 serisinde vardı oda giderildi.
b550m s2h kullanıyorum 2 slot varRamler cuma günü hata vermemiş. Ramleri işlemci tarafdan bakarak ilk rami işlemcinin yanında 1. slota diğer rami 3. slota tak öyle dene. Ayrıca XMP kapat.
Çok saçma bir düşünce bu kral. Bahsettiğin AMD 5000 ya da RX 400 500 serisi ekran kartı değil.
Farklı USB slotlarına takmayı deneyin mouse'u.b550m s2h kullanıyorum 2 slot var
XMP'yi kapadım 3 kez açtım PC'yi mavi ekran vermedi belkide şansa öyle oldu. XMP açıkken bazı açılışlarda veriyordu bazılarında vermiyordu mavi ekran.
ama mouse donması takılarak ilerlemesi geçmedi.
Mouse'un takılarak ilerlemesi mouse'dan kaynaklıymış. yeni mouse ile denedim normaldi.Farklı USB slotlarına takmayı deneyin mouse'u.