nasıl bir boşluk ?Kasanın arkasında, ekran kartı girişlerinin hemen üstünde sizde de bir boşluk var mı?
sistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;nasıl bir boşluk ?
evet baktım bendede yoksistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
büyük ihtimal sistemi toplarken falan ya düştü ya da takmayı unuttular, bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. sizce?
Ekran kartı takman için oranın sökülü olması gerekiyor diye biliyorum.sistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;
Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal sistemi toplarken falan ya düştü ya da takmayı unuttular, bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. sizce?
Satarken biraz sorun çıkarır ama sorunu olmaz çünkü oraya bir şey takılması için var söksen de bir şey değişmez.sistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;
Alıntıyı görüntüle
.d Yok Yok ne sıkıntısı zaten istesende alamazsın o parçayı artık .dsistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;
Alıntıyı görüntüle
Kasanın modelini yazabilir misiniz lütfenKasanın arkasında, ekran kartı girişlerinin hemen üstünde sizde de bir boşluk var mı?
ne sıkıntısı çıkartır? merak etme 2. el alan adam o kadar dikkat etmez ki zaten ben bile dert etmediysem başkası hiç etmez .dSatarken biraz sorun çıkarır ama sorunu olmaz çünkü oraya bir şey takılması için var söksen de bir şey değişmez.
sanmam alan kişinin oraya bakacağınıSatarken biraz sorun çıkarır ama sorunu olmaz çünkü oraya bir şey takılması için var söksen de bir şey değişmez.
Var kanka galibasistemin videosuna baktım, kırmızı dikdötgen içindeki alan bende komple boş yani çizgi çizgi demirler yok;
Alıntıyı görüntüle