Amd34
80+ Silver
Fan 56 ama bu kart sıfır değil bence arkadaşı kzıklamışlarnormaldeğil 96 fan speed ne abo
Fan 56 ama bu kart sıfır değil bence arkadaşı kzıklamışlarnormaldeğil 96 fan speed ne abo
ha normal o zamanFan 56 ama bu kart sıfır değil bence arkadaşı kzıklamışlar
%56 fan speed 1914 rpm yanlış yere baktınız sanırımnormaldeğil 96 fan speed ne abo
kartın 4 ay garantisi devam etmekte geçen 2 ay önce garantiden kart değişimi yapılmış kartı görüp aldım kart sıfır olduğunu net bir şekilde biliyorum sadece fabrikasyon sıkıntısı vs varmı diye sormak istedim.Fan 56 ama bu kart sıfır değil bence arkadaşı kzıklamışlar
Valla sıfır kart bu değer normal değil ben 3 senelik kart sattım o bile full yükte 72 geçmiyordu%56 fan speed 1914 rpm yanlış yere baktınız sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartın 4 ay garantisi devam etmekte geçen 2 ay önce garantiden kart değişimi yapılmış kartı görüp aldım kart sıfır olduğunu net bir şekilde biliyorum sadece fabrikasyon sıkıntısı vs varmı diye sormak istedim.
Peki öyle diyorsanız öyledir.Valla sıfır kart bu değer normal değil ben 3 senelik kart sattım o bile full yükte 72 geçmiyordu
Hangi kartı sattınız arkadaş 6900xt almış güçlü bir kart ısınması normal 6600 değil bu kart.Valla sıfır kart bu değer normal değil ben 3 senelik kart sattım o bile full yükte 72 geçmiyordu
xfx merc 6900xtHangi kartı sattınız arkadaş 6900xt almış güçlü bir kart ısınması normal 6600 değil bu kart.
Aynı marka model olsa da şu yorumunda alaka olsa.xfx merc 6900xt
Adamın aldığı nitro se daha iyi modeli ve sıfır dedi sıfır kart 2.el 3 senelik bi karttan nasıl fazla değer verebilir soğutması daha iyi olmasına rağmenAynı marka model olsa da şu yorumunda alaka olsa.
Saçmalamışsın resmen
14 bine 6900 xt çok iyiymiş bir tane daha bulursanız haber verinArkadaşlar merhaba, sahibinden üzerinden 14.000 TL'ye sıfır bir ekran kartı satın aldım. Sonuçları ekteki ekran görüntülerinde bulabilirsiniz. Bu ekran görüntülerini inceleyip yorumlarınızı rica ediyorum; herhangi bir sorun olup olmadığını değerlendirmenizi istiyorum.
Ayrıca, işlemcim Intel i5-11400F. Kasanın üstünde 3 fan ve arkasında 1 fan bulunmakta, fakat ön kısmında hiç fan yok. Kısacası, kasam oldukça yetersiz. Bu durumu da değerlendirirken dikkate alırsanız sevinirim. Teşekkürler.
14K'ya 1 tane daha varsa alabilirim.Arkadaşlar merhaba, sahibinden üzerinden 14.000 TL'ye sıfır bir ekran kartı satın aldım. Sonuçları ekteki ekran görüntülerinde bulabilirsiniz. Bu ekran görüntülerini inceleyip yorumlarınızı rica ediyorum; herhangi bir sorun olup olmadığını değerlendirmenizi istiyorum.
Ayrıca, işlemcim Intel i5-11400F. Kasanın üstünde 3 fan ve arkasında 1 fan bulunmakta, fakat ön kısmında hiç fan yok. Kısacası, kasam oldukça yetersiz. Bu durumu da değerlendirirken dikkate alırsanız sevinirim. Teşekkürler.