Hayırlı olsun hocam sizde sistem yok muydu Youtube kanalınız olduğu için böyle düşündüm.
Hayırlı olsun hocam sizde sistem yok muydu Youtube kanalınız olduğu için böyle düşündüm.
Evet vardı. Ekran kartını sistemde değişip kalan parçaları satmayı planlıyorum.Hayırlı olsun hocam sizde sistem yok muydu
Ben aldım kullanmayacağım ama olsun.Soru başlıkta arkadaşlar.
Bende satmak için aldım fakat tüm parçaları tek tek mi satsam daha fazla kâr ederim yoksa bütün halde satarsammı ?Evet vardı. Ekran kartını sistemde değişip kalan parçaları satmayı planlıyorum.
O size kalmış artık ya. Ben parça parça satmayı düşünüyorum.Bende satmak için aldım fakat tüm parçaları tek tek mi satsam daha fazla kâr ederim yoksa bütün halde satarsammı ?
Onu nasil goruyoruz sitede?316 kişi
Bende öyle yapacağım olmadı acaba ekran kartı kaça satılır ?O size kalmış artık ya. Ben parça parça satmayı düşünüyorum.
Sahibinden e bakıp ona göre satın. En dandik 1660S bile 4500-5000 ediyor.Bende öyle yapacağım olmadı acaba ekran kartı kaça satılır ?
Hayırlı olsun hocam.
@Doğukan FidanSahibinden e bakıp ona göre satın. En dandik 1660S bile 4500-5000 ediyor.
Kac adet görüldüğunu nasil goruyoruz sitede?
Tamamdır teşekkürler.Sahibinden e bakıp ona göre satın. En dandik 1660S bile 4500-5000 ediyor.
Sitede göremezsiniz.Onu nasil goruyoruz sitede?
Ya çok korkuyorum yarin oglene kadar biter diye babam işte o yüzden sipariş veremiyorum şunaSitede göremezsiniz.
Story attı Abdullah abi