ben almadım başkan sistemi günlük öyle forumda dolanıyorum sadece abdullah reisi fark ettim tek tek ilgilendiğini görünce takdir etmek istedimSizin sorununuz düzeldi mi ?
ben almadım başkan sistemi günlük öyle forumda dolanıyorum sadece abdullah reisi fark ettim tek tek ilgilendiğini görünce takdir etmek istedimSizin sorununuz düzeldi mi ?
bende götürdüm düzeldi dediler düzelmemiş ekranım 60 hz ama ondan olacağını sanmıyorumArkadaşlar bu sorunu olan arkadaşlar itopyaya götürsün ben götürdüm bugün işlemciden kaynaklıysa değiştircekler
Knk donanım arşivinin dediklerini yap birde olur öyle 2 kişide düzelmiş öyleBen bugün itopyaya götürdüm yaptılar verdiler olmadı dediler eve gittim biraz oynattı sonra yeniden oldu busefer o ssi atılan hatayı verdi yine hep git gel yapmak zorunda kalıyorum 100 TL benzin harcıyoruz hee gidişimizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oldu dediler ben evde denediğimde olmadı yanlış yazmışım
bende götürdüm düzeldi dediler düzelmemiş ekranım 60 hz ama ondan olacağını sanmıyorum
Şuan sistem elinizde mionları yapmıştım dün götürmeden önce ekran 60 hz diğerlerini yapmışrım zaten
evet elimdeŞuan sistem elinizde mi
Arkadaşlar ben sistemi itopyaya götürmeden önce ramlerin frekansını yükseltmiştim ama xmp değil D.O.C.P yazıyordu
Docp ne oluyor
DOCP yazan yeri Profile 1 yaparsan 3600 mhz de çalışır ramlerŞuan sistem elinizde mi
Arkadaşlar ben sistemi itopyaya götürmeden önce ramlerin frekansını yükseltmiştim ama xmp değil D.O.C.P yazıyordu
Docp ne oluyor
Çipsetleri vs kurmuşmu@Abdullah Hacıgül Abi bunun ev içinde başka çözümü yokmu ya adam sadece windows kurup test ettim driverlrri kurdum dedi sadece windows kurmuş düzeldi dedi düzelmedi Napabiliriz başka bir şey yokmu 60 hz ekranım
DOCP İLE XMP aynı şey miDOCP yazan yeri Profile 1 yaparsan 3600 mhz de çalışır ramler
çipsetleri kurmamış galiba ben şimdi kurdumda yine siyah ekranÇipsetleri vs kurmuşmu
DOCP İLE XMP aynı şey mi
Valla nasıl iş yaAbi 3 4 kez gittim benzin çok pahalı 400 TL etti ya
çipsetleri kurmamış galiba ben şimdi kurdumda yine siyah ekran