Gpu ve işlemci hatası veriyor amaarkadaşlar elinde fazladan ram olan biri varsa sistemdeki ramleri değiştirip denesin.
eğer denersen cevaplarını bekliyorum bende daha çözemedmsmart acces memory diye bir şey varmış galiba bu sorunun aynısını yaşayan biri 2020 de smart acces memory seçeneğini açarak düzeltmiş ekran kartını tam performansa alıyormuş @Abdullah Hacıgül bir zararı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
zararı yoksa açacağım
yine başka bir forumda Ekran kartının istediği gücü alamayıp ona amdnin yazılımından gücünü arttırarak düzeltildiği i söylüyordu zarar verirmi bilmiyorum oyuzden şimdi yapmayacağım
normal kullanımda 40 derecelerde geziyor benimki üstüne çıkmıyor kolay kolaybiosda 53 derece normalmi ?
Sorun gercekten duzeldi mi aynı konuyu diğer forumda ben de gördüm fakat denemek istemedim extreme moda almayıbiosdan gpuyu extreme mode yaptım deneyeceğim şimdi
gpu yu extreme modeya aldım performans arttı bide şuana kadar bir şey olmadı
galiba düzeldi okadar lee ile insec atıyorum animasyonlar patlıyor bir şey olmadı
son 3 saattir hata almıyorum bakalım alırsam tekrar bunu denerimbiosdan gpuyu extreme mode yaptım deneyeceğim şimdi
gpu yu extreme modeya aldım performans arttı bide şuana kadar bir şey olmadı
galiba düzeldi okadar lee ile insec atıyorum animasyonlar patlıyor bir şey olmadı
hem performans arttı hem o sorun olmadı manual moda falan almayı dene onlarda olursa banada söyle sınırda kullanmayayımSorun gercekten duzeldi mi aynı konuyu diğer forumda ben de gördüm fakat denemek istemedim extreme moda almayı
DeneyeceğimBİOSDAN ADVANCED MODA GİRİP Aİ TWEEK GİBİ BİRYER VAR ORADAN GPU MODEYİ EXTREME YAPIN HEM DÜZELİYOR HEM PERFORNMANS ARTIYOR LOL EN YÜKSEK AYARLARDA ÇOK ANİMASYONLU SKINLE OYNARKEN 300 FPS ALITORUM