Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Dhozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yunus Emre önal
Arkadaşlar şunu anlamıyor galiba... İtopya sistemi topladığında, inceden inceye kullanıcı ayarı yapmıyor. Adam sisteme görüntü geldimi diye bakıyor. Anormal bi durum yoksa. Kargo sürecine geçiyor. Zaten adamlar montaj dahil diyor. Yani takılan parçanın çalışıp çalışmadığını test ediyor sadece. Senin yeni bilgisayar alınca yapılması gerekenler videonu, her sistem toplama videosuna ekle bence.

Arkadaşlar adamların elinde 16 gb usb içinde bi win 10 var onu kurup performans testi yapıp yolluyorlar. Gelen sistemi sıfırlayıp gereken ayarları yapıp kullanın. Bozuk deyip konu açınca itopya yada forum kurucusu zan altında kalmış olmuyor.
benim v4.5v böyle yolladırlar hala yaptıklarını düşünyormusn

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
Kadir
Bana da bugün geldi sistem henüz oyun oynamadım ama bir süre açık bıraktım sorun yok yazımı akşam güncellerim bios güncellemesi ve ramleri 3600 yapmadım henüz sadece ekran kartı driverını güncelledim bu ikisini yapmadan testte bir sorun görmezsem sadece 3600mhz yapmayı deneyeceğim.
Güncelleme;
Öncelikle sistemi 30 dakika internetsiz çalıştırdım o arada güncel 5600g driverını kendi sistemimde indirdim ve bilgisayara yükledim herhangi bir sorun çıkmadı ardından biosu güncelledim ve açtım yine boşta beklettim ve sorun çıkmayınca d.o.c.p ayarını etkinleştirdim ve tekrar açtım bunu yaptıktan sonra interneti bağladım ve windows updatelerini gerçekleştirdim. Ardından oyun testi adına LOL hazırdı yaklaşık 1 saat oynadım ve sorun yaşamadım 120 HZ de denedim HDMI 1.4 kablo ile müsait olduğum bir an 2.0 kablo ile 144-240 HZ deneyeceğim.
Sistem için teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül
Umarım diğer arkadaşlarda sorunlarını en kısa sürede çözer

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benim v4.5v böyle yolladırlar hala yaptıklarını düşünyormusn
BU KOLİYİ ALIRKEN O KASADAN SES GELMEME İHTİMALİ VAR MI ?
BU SESİ DUYMADIN MI ?
KARGOCUYA BEKLE KARDEŞİM AÇIP BAKALIM BU NORMAL DEĞİL DEDİN Mİ ?
YADA BU SESİ FARKEDİPTE NEDEN KOLİYİ AÇMADAN ÖNCE VİDEO ÇEKMEDİN ?

Kablolarıda takılı olmasaydı demekki dışarda işlemci ram ve m2 yi takıp deniyorlar sonra oturtuyorlar derdim. Ama psu kabloları takılı olunca durum garip geldi.

Videoda usb kablolarının takılı olmadığını görmekteyiz. bu adamlar arka ayna kısmından usb takarken bunu farketmemiş olamazlar. aynı şekilde monitör içinde durum geçerli...

Kadir_1987

80+ Silver
Valorant oynarken maçın içinde kapandı. Bu durum aşırı fazla can sıkmaya başladı. Acaba çözüm rehberi ne zaman gelecek
Çözüm rehberine gerek yok.
Hızlı çözüm istiyorsan alacaksın kasayı koltuğunun altına İtopya'nın kapısına dikileceksin ve diyeceksin ki.
Kardeşim ben bu cihazı işim için aldım ve bir sürü işim yarı da kaldı.
Bana derhal bu cihazın sorunlarını çözün ve hemen teslim edin.
2 saat şurada işim var 2 saat sonra gelicem diyeceksin ve gittiğinde sistem hazır olmuş olacak.
Bir başkasından sizin işinizi çözmesini beklemeyin kendiniz çözüm yolları arayın ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU SESİ DUYMADIN MI ?

Kablolarıda takılı olmasaydı demekki dışarda işlemci ram ve m2 yi takıp deniyorlar sonra oturtuyorlar derdim. Ama psu kabloları takılı olunca durum garip geldi.

Videoda usb kablolarının takılı olmadığını görmekteyiz. bu adamlar arka ayna kısmından usb takarken bunu farketmemiş olamazlar. aynı şekilde monitör içinde durum geçerli...
Muhtemelen 400 adet kasayı Ramazan Kumanya'sı hazırlar gibi dizdiler önlerine ve gözden kaçtı.
Laann içine makarna koymayı unuttun muhabbetleri gibi bir şey :)

Son düzenleme:

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hızlı çözüm istiyorsan alacaksın kasayı koltuğunun altına İtopya'nın kapısına dikileceksin ve diyeceksin ki.
2 saat şurada işim var 2 saat sonra gelicem diyeceksin ve gittiğinde sistem hazır olmuş olacak.
Bir başkasından sizin işinizi çözmesini beklemeyin kendiniz çözüm yolları arayın ;)

Muhtemelen 400 adet kasayı Ramazan Kumanya'sı hazırlar gibi dizdiler önlerine ve gözden kaçtı.
tabii ki buda bi seçenek fakat siyah ekran vermenin konu olduğu bi yazışmada, bak anakartı takmamışlar demek mantıksızlık. Bunu ayrı konuda böle geldi deyip açsın eyvallah. Ama konu adamların basit test için kurduğu windowsken mantıklı olmuyor.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
benim monitörümde 60hz. başka ayar yapamıyorum ne yapmak lazım ?

sorun düzelmemiş az önce tekrar karşılaştım aynı hatayla. takılmadan sonra böyle bi yazı geldi Alıntıyı görüntüle
Kanks o amd ile ilgili eski driverleri kur sorun olmayan bitane düzelir

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
BU SESİ DUYMADIN MI ?

Kasa kutusu zaten süngerin falan içinde anlaması mümkün değil.Ses yapıyorsa da duymayabilir.Çıkan bir ses varsa da açıkta kablolar kalıyor,kasanın içinde kendi vidalarının olduğu kutu falan var onların sesi olabilir.Düşen parça düşmüştür.Ayrıca toybox almıyorsun ki açmadan sallasın.Şu ana kadar kapımın önünde açmamı bekleyen bir tane kargocu oldu.O da 7 sene önce pcdepo dan laptop almıştım UPS getirmişti.Kargoyu bırakıp giden bile var kimse beklemez.Bence de açarken video çekmeliydi.Belki de çekmiştir kırpıp atmıştır.

Tahminimce yatay montajladıkları için aynaya oturtup arka panelden usb takıp format attılar.Sonra da kapağı kapatıp gönderdiler.Vidalamayı unuttular.Yapılmaması gereken hata.Gözden kaçmış o kadar bilgisayar arasından.

FareV

80+ Bronze
Da V4.5 ile alakalı neden bu kadar sorun çıktı @Abdullah Hacıgül abi yetkili firma ile hiç konuşup daha düzenli çalışmalarını rica edemedinmi acaba benlik yana bir sıkıntı yok ben satın almadım fakat birçok mağdur arkadaşımız var hepsi sorunlarını paylaşıyor
tamam düzeltilmeycek sorunlarda değil fakat sıfır bilgisayarın montajsız gelmesi veya siyah ekran alma sorunu varsa sistemde bir sıkıntı var demektir
Bence yetkili kişilerin ilgilenmesi gerekiyor.
Mağdur kalan arkadaşlar iade talebinizi açın isterseniz kabul etmezler isede tüketici haklarına başvurun

Dhozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yunus Emre önal
BU SESİ DUYMADIN MI ?

Ne boş sorular soruyorsun evde olmama ihtimali mi düşünmüyorsun ve kutuyla taşırken ses gelmiyor du

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Güncelleme;
Öncelikle sistemi 30 dakika internetsiz çalıştırdım o arada güncel 5600g driverını kendi sistemimde indirdim ve bilgisayara yükledim herhangi bir sorun çıkmadı ardından biosu güncelledim ve açtım yine boşta beklettim ve sorun çıkmayınca d.o.c.p ayarını etkinleştirdim ve tekrar açtım bunu yaptıktan sonra interneti bağladım ve windows updatelerini gerçekleştirdim. Ardından oyun testi adına LOL hazırdı yaklaşık 1 saat oynadım ve sorun yaşamadım 120 HZ de denedim HDMI 1.4 kablo ile müsait olduğum bir an 2.0 kablo ile 144-240 HZ deneyeceğim.
Sistem için teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül
Umarım diğer arkadaşlarda sorunlarını en kısa sürede çözer
Yüklediğiniz driverlari ve bios surumunu atabilir misiniz tam olarak

İtopyanin kapisina gitmek 10 15dk falan sürüyor galiba sizin orda 😃

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
mehmet ali oğuz
Acaba ben ramleri corsair ramlerle değiştim hiç sıkıntı yaşamadım ya ramlerden olabilirmi tüm sorunlar 😂 999 hepsiburada indirimi sağolsun corsair 3600mhz

Niravi

80+

bizde ona benzer şeyler dedik 1 saat olmadan ulaştılar dşrek test ettik düzeldi dediler ama eve geldiğimde yine oldu biosdan gpu modeyi extreme modeye alınca düzeldi Biosa girin > Advanced Bios > AI Tweak > orda gpu mode gibi bir şey olacak tıklayınca turbo mode extreme mode falan var ben extremeye aldım düzeldi diğerlerinide deneyin isterseniz

Acaba ben ramleri corsair ramlerle değiştim hiç sıkıntı yaşamadım ya ramlerden olabilirmi tüm sorunlar 😂 999 hepsiburada indirimi sağolsun corsair 3600mhz
ramlerle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü amdnin sürücü hatasını veriyordu ama düzelttim ben

Da V4.5 ile alakalı neden bu kadar sorun çıktı @Abdullah Hacıgül abi yetkili firma ile hiç konuşup daha düzenli çalışmalarını rica edemedinmi acaba benlik yana bir sıkıntı yok ben satın almadım fakat birçok mağdur arkadaşımız var hepsi sorunlarını paylaşıyor
tamam düzeltilmeycek sorunlarda değil fakat sıfır bilgisayarın montajsız gelmesi veya siyah ekran alma sorunu varsa sistemde bir sıkıntı var demektir
Bence yetkili kişilerin ilgilenmesi gerekiyor.
Mağdur kalan arkadaşlar iade talebinizi açın isterseniz kabul etmezler isede tüketici haklarına başvurun
burda itopyanın sorunu var biosdan gerekli ayarları yapınca düzeliyor

Kadir_1987

80+ Silver
Yüklediğiniz driverlari ve bios surumunu atabilir misiniz tam olarak

İtopyanin kapisina gitmek 10 15dk falan sürüyor galiba sizin orda 😃
Öyle olunca bu şekilde yazdım.
Sen de haklısın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular