Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Niravi

80+
Çözüm rehberine gerek yok.
Hızlı çözüm istiyorsan alacaksın kasayı koltuğunun altına İtopya'nın kapısına dikileceksin ve diyeceksin ki.
Kardeşim ben bu cihazı işim için aldım ve bir sürü işim yarı da kaldı.
Bana derhal bu cihazın sorunlarını çözün ve hemen teslim edin.
2 saat şurada işim var 2 saat sonra gelicem diyeceksin ve gittiğinde sistem hazır olmuş olacak.
Bir başkasından sizin işinizi çözmesini beklemeyin kendiniz çözüm yolları arayın ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen 400 adet kasayı Ramazan Kumanya'sı hazırlar gibi dizdiler önlerine ve gözden kaçtı.
Laann içine makarna koymayı unuttun muhabbetleri gibi bir şey :)
yaklaşık 300 tl benzin yaktım bu sorunu düzeltmek için ama itopya düzelttik deyip gönderdi yeniden oldu biosda ayarlara bakarak kendim yaptım itopya uğraşmıyor bence

Kadir_1987

80+ Silver
yaklaşık 300 TL benzin yaktım bu sorunu düzeltmek için ama itopya düzelttik deyip gönderdi yeniden oldu biosda ayarlara bakarak kendim yaptım itopya uğraşmıyor bence
Maalesef tam da bu tarz durumlar da kurumların profesyonelliği ortaya çıkıyor.
Kimine göre İtopya işini düzgün yapan profesyonel bir firma kimine göre de baştan savma bir kurum :(

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,349
İsim
Kadir
Yüklediğiniz driverlari ve bios surumunu atabilir misiniz tam olarak

İtopyanin kapisina gitmek 10 15dk falan sürüyor galiba sizin orda 😃
Sürüm 3211
2021/08/26 15.48 MBytes bios bunu indirdim beta sürümü sorunlu olabilir diye indirmedim
driver
Revision Number
Adrenalin 22.2.3 Optional
File Size
466 MB
Release Date
2/24/202

Bu ikisini kurdum sadece tek oyunda denedim sorun yaşamadım

Niravi

80+
Valorantta deneyeyim dedim biosdaki gpu ayarı işe yaramıyor valorantta

Ve Lolde yine hata verdi bilgisayarı kapatıp açtıktan donra

biosda extreme modeda duruyordu turboya alıp yenşden extreme e aldım sorun yok ama kapa aç yapınca yine aynısı olacak büyük ihtimal

Son düzenleme:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Abdullah abi ben itopyaya sistemi gönderdim dün şimdi senin dediğin driverları fln mı kuracaklar konuştum demiştin itopyayla @Abdullah Hacıgül

Lwpskcıwnaıdjfıe kıymalı pide

Kasa kutusu zaten süngerin falan içinde anlaması mümkün değil.Ses yapıyorsa da duymayabilir.Çıkan bir ses varsa da açıkta kablolar kalıyor,kasanın içinde kendi vidalarının olduğu kutu falan var onların sesi olabilir.Düşen parça düşmüştür.Ayrıca toybox almıyorsun ki açmadan sallasın.Şu ana kadar kapımın önünde açmamı bekleyen bir tane kargocu oldu.O da 7 sene önce pcdepo dan laptop almıştım UPS getirmişti.Kargoyu bırakıp giden bile var kimse beklemez.Bence de açarken video çekmeliydi.Belki de çekmiştir kırpıp atmıştır.

Tahminimce yatay montajladıkları için aynaya oturtup arka panelden usb takıp format attılar.Sonra da kapağı kapatıp gönderdiler.Vidalamayı unuttular.Yapılmaması gereken hata.Gözden kaçmış o kadar bilgisayar arasından.
Yok usta bu kafa kullanıcı düşmanı. Suçlu her zaman müşteridir. Al satçı olduğu her halinden kelimesinden belli

Niravi

80+
Bugün itopya kapalı benim sistem cumadan beri itopya da bu kadar uzun süre ordw umarım geldiğinde sorun çözülmüş olur
inşallah Çözülür bizimkini verdiler çalışmadı yine oldu bari sisteme dikkatli baksaydılwr ya büyük ihtimal seninkini son güne atadılar aynısını yapabilirler inşallah olmaz sende öyle ve eminmisin kapalı olduğuna ben beylikdüzü şunesinden pazar günü almıştım kasayı

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
inşallah Çözülür bizimkini verdiler çalışmadı yine oldu bari sisteme dikkatli baksaydılwr ya büyük ihtimal seninkini son güne atadılar aynısını yapabilirler inşallah olmaz sende öyle ve eminmisin kapalı olduğuna ben beylikdüzü şunesinden pazar günü almıştım kasayı
Ben İnternetden satın aldım çarşamba geldi beylikdüzü şubesine teslim ettim cuma günü benden önce 1 sistem incelemedeydi başka bir sistemdi o sonra benimkini aldılar galiba işleme cumadan beri itopyada inşallah herkesin sorunu kısa süre içerisinde çözülür

Şuan açık gösteriyor haritalarda gidip bakın isterseniz

Mert555

80+ Bronze
Sizde siyah ekran alıyorsunuz herhalde itopyadan alırken eğer çözülmüşse ne ayatı yaptıklarını sorarsanız forumdakilerin de sorunu çözülmüş olur.

Niravi

80+
radeon softwareyi yeniden kurdum ben amdnin başka bir linkinden şndirmiştim diye şimdide direk sşyah ekranda kalıyor

Mert555

80+ Bronze
@hezarfenc aynı sorun sizdede vardı hocam. Ne yaptınız. Bende de aynı şekil devam ediyor. Hdmi ile bağlandım 240 hz destekliyor fakat 240’a aldığım zaman 10 saniyede bir görüntü gidiyor geliyor. 144’de hiçbir sorun yok.

Niravi

80+
22.2.2 sürümünü yükseltmeyin beyler onum üstündeki sürümde hata var busefer siyah ekran gidip uyarı vermez full sşyah ekranda kalırsınız ben geri şndirdim 22.2.2 yi

Top Bottom