Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
güzel sonuçlarını bekliyorum
Eskiden forumda gezerken bile kapanıyordu şuan düzeldi gibi birazdan oyuna gireceğim sonuçları yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

beta sürümünü kurmadım. şuan hangisini kurduğumu hatırlamıyorum ama beta olan değil.
Ben beta sürümünü kurdum bu arada BİOS da

Evet ilk olarak Stranded Deep ile denedim fakat yine kapandı umarım oyunla alakalı bir sorundur

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Kadir
Bana da bugün geldi sistem henüz oyun oynamadım ama bir süre açık bıraktım sorun yok yazımı akşam güncellerim bios güncellemesi ve ramleri 3600 yapmadım henüz sadece ekran kartı driverını güncelledim bu ikisini yapmadan testte bir sorun görmezsem sadece 3600mhz yapmayı deneyeceğim.

Son düzenleme:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
İtopya ekran kartlı sistemlerinde performans testi yapıyor ekran kartı sağlıklı mı değil mi test ediyor ama 5600g için herhalde Windows ekranını görünce bırakmışlar.
Bana dün yeni sistem geldi İtopyadan. Ekran kartı kutusunun üzerinde kıymalı pide yemişler sanırım. Bir de kartı test falan etmemişlerdi. Jelatinleri bile söküldü değildi

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Abdullah abi ben itopyaya sistemi gönderdim dün şimdi senin dediğin driverları fln mı kuracaklar konuştum demiştin itopyayla @Abdullah Hacıgül

Bana dün yeni sistem geldi İtopyadan. Ekran kartı kutusunun üzerinde kıymalı pide yemişler sanırım. Bir de kartı test falan etmemişlerdi. Jelatinleri bile söküldü değildi
Lwpskcıwnaıdjfıe kıymalı pide

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
modellerde bir sorun yok evrensel olarak herkesin kullandığını standart modeller, kişisel kullanım hatalarından montaj hatalarına kadar genel bir sorun yelpazesi var.
Arkadaşlar şunu anlamıyor galiba... İtopya sistemi topladığında, inceden inceye kullanıcı ayarı yapmıyor. Adam sisteme görüntü geldimi diye bakıyor. Anormal bi durum yoksa. Kargo sürecine geçiyor. Zaten adamlar montaj dahil diyor. Yani takılan parçanın çalışıp çalışmadığını test ediyor sadece. Senin yeni bilgisayar alınca yapılması gerekenler videonu, her sistem toplama videosuna ekle bence.

Arkadaşlar adamların elinde 16 gb usb içinde bi win 10 var onu kurup performans testi yapıp yolluyorlar. Gelen sistemi sıfırlayıp gereken ayarları yapıp kullanın. Bozuk deyip konu açınca itopya yada forum kurucusu zan altında kalmış olmuyor.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Arkadaşlar DirectX driver ı kurmaya gerek var mı ondan oluyor olabilir mi?

Mert555

80+ Bronze
İki de bir görüntü gidiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çözebilen var mı?
Orjinal sıfır açılmamış hdmi kablosundaymış sıkıntı şoktayım hala. Kendim buldum hatayı da öylesine deneyerek fakat dediğiniz sorun bendede var 240 hz ile çalıştıramıyorum 144-120 hz ile bir sıkıntı yok 240 hz alınca devamlı görüntü kararıp geri geliyor.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
Arkadaşlar DirectX driver ı kurmaya gerek var mı ondan oluyor olabilir mi?
sen düzelttin galiba ? şimdi en baştan başlasana yaptığın işlemleri sırasıyla sana zahmet.

biosu güncelledikten sonra ramlerin frekansını ayarladım sonra anakartın driverlarını tek tek kurdum bende yüklü olan ekrankartını ddu ile kaldırıp söylediği sürümü kurdum bi fark yok çünkü biyerde yanlış mı yaptım emin değilim

Top Bottom