Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
@Abdullah Hacıgül Hazır bir şekilde yüklenmesi gereken şeyleri, neler yapması gerektiğini gösteren bir döküman hazırlarsanız tek tek herkese ayrı yazmakla uğraşmazsınız hocam. Naçizane tavsiyemdir.
3 tane adım var aslında

Bios güncelleme link aşağıda
Ram MHz yükselt
Aşağıdaki yerden driverlari yükle

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
1- bios güncelle
2- XMP ayarını aç
3- B450 çipset driverını kur
4- Hz ayarını 120Hz yap
Kendi konu başlığımda da belirttiğim gibi bu denilenleri yaptım ekstra olarak ekran kartı driver sürümünü 22.1.2 olarak indirdim. Şuanlık sıkıntısız çalışıyor sistem. Herhangi bir aksi durum da bilgilendirme yaparım

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kendi konu başlığımda da belirttiğim gibi bu denilenleri yaptım ekstra olarak ekran kartı driver sürümünü 22.1.2 olarak indirdim. Şuanlık sıkıntısız çalışıyor sistem. Herhangi bir aksi durum da bilgilendirme yaparım
🔥 (y)

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Ben 21.10.2 sürümünü yüklemiştim silip senin yüklediğin versionu yüklesem sıkıntı olur mu? DDU ile silme işlemi falan öyle şeyler duydum ama bilmiyorum ne yapmam gerektiğini direkt düz uninstall yapsam sıkıntı çıkar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Ben 21.10.2 sürümünü yüklemiştim silip senin yüklediğin versionu yüklesem sıkıntı olur mu? DDU ile silme işlemi falan öyle şeyler duydum ama bilmiyorum ne yapmam gerektiğini direkt düz uninstall yapsam sıkıntı çıkar mı
Ben DDU ile sildim. windowsu güvenli modda açıp. Sonra söylediğim sürümü yükledim.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
En kötü 3 dk lık bir vidyo ile çözersin ;)
Şimdi DDU ile driverları sildim fakar B450 Chipset driverı da mı silindi yani en baştan tüm driver ları şimdi mi yükleyeceğim?
Zahmet olmazsa atabilir misiniz yüklediğiniz driver ları
Bu arada driverları bios güncelledikten sonra mı yükleyeyim?

Top Bottom