Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Mert555

80+ Bronze
Küfürlü Paylaşım: Küfür kısaltmasï
şahsen ben v4.5 hiç bir sorun yaşamıyorum umarım çözüm bulursunuz.
aida 64 prime 95 crystaldisk ssd %100 85 derece geçmedi işlemci oyunlarda da sorun yok. temiz windows kurulumu yaptım güncel driver
Bi açılsa hocam kalan yollar halledilir. Gönderdikleri sistem açılmıyor resmen. Dvi ile denedim yok hdmi ile denedim yok. Nasıl açılacak bu a. kasası arkadaşlar.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Bi açılsa hocam kalan yollar halledilir. Gönderdikleri sistem açılmıyor resmen. Dvi ile denedim yok hdmi ile denedim yok. Nasıl açılacak bu a. kasası arkadaşlar.
Bence direk itopyaya gönderin

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Ya %90 yazılımsal sorun da işte herkes konuya hakim değil onlara da hak veriyorum itopya'nın %100 kontrol sağlaması ama ben sistemi kurup A'dan Z'ye test ettiklerini düşünmüyorum sorununu çözemeyene direkt ben yardımcı olucam şuan takip ediyorum mevzuları
Hocam siz her sistemde olduğu gibi yine f/p bir sistem sundunuz(DAs2 sahibiyim) çok teşekkürler valla.Ancak bu ara genelde sistemler 100 veya 200 stock olacak şekilde çıkıyordu.400 stock olunca itopya test etmemiş bence.Kesinlikle sizlik bir durum yok burda.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bira
Bi açılsa hocam kalan yollar halledilir. Gönderdikleri sistem açılmıyor resmen. Dvi ile denedim yok hdmi ile denedim yok. Nasıl açılacak bu çaykur kasası arkadaşlar.
Birazdan sorununa çözüm bile bulamazsın küfür etmeye başlarsan.

Bios pilini çıkart ve prizden çek kasayı. Sonrasında statik elektriğini al tekrar dene (ama bi 10dk bekle)

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Birde bende anakartın ekran kartı slotundaki plastikten ışık yanıyordu yanıp yanıp sönüyordu sistem kapalı durumdayken bile bugün götürdüm bence sizde götürün

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
sistem geldiğinde performacetest diye bi program yüklüydü onunla parçaları tekrar tarattım problem görünmüyor. biostan xmpyi açtım . ssd testindede problem yok. prime 95 testinde 1 saat kadar yordum işlemci 85-86 oldu maximum ve 1 saatte hiç problem yaratmadı. onun dışında herhangi bir driver vs kurmadım. saatte 1 veya 2 defa anlık takılıyor ve ekran kararıyor bikaç saniye sonra açıldığında açık programlar kapatılıyor. şimdi anakart çipsetinin driverinı kuracağım bundan sonra izlemem gereken adımlar nedir ?

düzenleme : anlık olarak takılıp düzeldiğinde hemen cpu sıcaklığını kontrol ettim herhangi bi sıcaklık artışı yok 30 derecelerde çalışıyor

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
sistem geldiğinde performacetest diye bi program yüklüydü onunla parçaları tekrar tarattım problem görünmüyor. biostan xmpyi açtım . ssd testindede problem yok. prime 95 testinde 1 saat kadar yordum işlemci 85-86 oldu maximum ve 1 saatte hiç problem yaratmadı. onun dışında herhangi bir driver vs kurmadım. saatte 1 veya 2 defa anlık takılıyor ve ekran kararıyor bikaç saniye sonra açıldığında açık programlar kapatılıyor. şimdi anakart çipsetinin driverinı kuracağım bundan sonra izlemem gereken adımlar nedir ?

düzenleme : anlık olarak takılıp düzeldiğinde hemen cpu sıcaklığını kontrol ettim herhangi bi sıcaklık artışı yok 30 derecelerde çalışıyor
Hocam sorun geçtimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,292
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom