Hocam servisle mi uğraşacağım şimdi 1 ay.Servise başvursun veya videolarımı izleyip bir sök montajla deneyebilir
Hocam servisle mi uğraşacağım şimdi 1 ay.Servise başvursun veya videolarımı izleyip bir sök montajla deneyebilir
BIOS ayarlarından Core performance Boost'u disabled yapsa olurmukiitopya'nın yapacağı sen de yapabilirsin bunlar yazılım odaklı sorunlar tüm yazılımlar güncelse sorun olmaz bios ve xmp ayarı da önemli
Tüm yazılımlar güncel abiitopya'nın yapacağı sen de yapabilirsin bunlar yazılım odaklı sorunlar tüm yazılımlar güncelse sorun olmaz bios ve xmp ayarı da önemli
ne yapmamı bekliyorsun buradan dua mı edeyim açılsın diyeHocam servisle mi uğraşacağım şimdi 1 ay.
Ne kadar yanlış bilgilendirme yazsanız da gerçekV4.5'te çok sorun yaşayan insan var
Aynen 400 stoklu sistem de çok sorun yaşayan var konu seni ilgilendirmiyorsa bir çözümün yoksa boşunu başka konuda yap.Ne kadar yanlış bilgilendirme yazsanız da gerçek
Abi vega driver linkini de atar mısın Bi zahmet lütfenVega driverını kurmamış veya monitörünü 60hz'de unutmuş olabilirsin.
700 stoklu sistemde resmen hiç sorun yaşayan yoktuAynen 400 stoklu sistem de çok sorun yaşayan var konu seni ilgilendirmiyorsa bir çözümün yoksa boşunu başka konuda yap.
Onda da aynı konular vardı dediğim gibi konuyu kirletme boşunu başka yerde yap çözüm odaklı değil de problem odaklı insanları sevmiyorum700 stoklu sistemde resmen hiç sorun yaşayan yoktu
Hocam tam bilmiyorum ama bu sorun var denilen 3 veya 4. Konu (muhtemelen diğerleri belli değerler olmuyor demişlerdi tam hatırlamıyorum)Aynen 400 stoklu sistem de çok sorun yaşayan var konu seni ilgilendirmiyorsa bir çözümün yoksa boşunu başka konuda yap.
Bozuk ürün veriliyorsa iade de alınır herhalde değil mi mesela?ne yapmamı bekliyorsun buradan dua mı edeiym açılsın diye