SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
evet hepsi uyumlu buyuk ıhtımal ya montaj ya da kişisel bir hata.Hayır bir uyumsuzluk yok.
evet hepsi uyumlu buyuk ıhtımal ya montaj ya da kişisel bir hata.Hayır bir uyumsuzluk yok.
PC’yi açamayanlar napsın hocam?1- bios güncelle
2- XMP ayarını aç
3- B450 çipset driverını kur
4- Hz ayarını 120Hz yap
abi yarınkı kulaklık ne kadar 200 lıraya gelırmı yoksa jd 711 alıp geçiyorumkullandığın kablodan monitöre kadar kurduğun vega driverının ne kadar sağlıklı olduğunu bilmediğim için garanti olması adına 120hz'e aldırıyorum
Servise başvursun veya videolarımı izleyip bir sök montajla deneyebilirPC’yi açamayanlar napsın hocam?
Aynen abi ya bende dediğin her şey yaptım ama b450 chipset kurmadım onun linkini atar mısın bide yani valorant oynarken hdmi ile bağladım 144hz ama hiç akıcı değil ya sebebi ne olabilirHayır bir uyumsuzluk yok.
gelmezabi yarınkı kulaklık ne kadar 200 lıraya gelırmı yoksa jd 711 alıp geçiyorum
Vega driverını kurmamış veya monitörünü 60hz'de unutmuş olabilirsin.Aynen abi ya bende dediğin her şey yaptım ama b450 chipset kurmadım onun linkini atar mısın bide yani valorant oynarken hdmi ile bağladım 144hz ama hiç akıcı değil ya sebebi ne olabilir
alıdım hocam jd 711 ayrıca geçen ayki monitor için teşekkurler.gelmez
itopya'nın yapacağı sen de yapabilirsin bunlar yazılım odaklı sorunlar tüm yazılımlar güncelse sorun olmaz bios ve xmp ayarı da önemliBende birde valorant ve lolü açtığımda kapanıyor sonra işlemci driverını hatası veriyor driverlar son sürüm bakalım itopya ne yapacak işlemci değişimi yaparsalar güzel olur