Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
arkadaşlar bende şöyle bir şey var sistemle ilgili değil ama kasa kapalı iken klavyenin tuşuna basarsam rgb yanıyor ve hiç sönmüyor aynı durum mouse da da geçerli bunun bi çözümü varmı yoksa normal bir durum mu

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
arkadaşlar bende şöyle bir şey var sistemle ilgili değil ama kasa kapalı iken klavyenin tuşuna basarsam rgb yanıyor ve hiç sönmüyor aynı durum mouse da da geçerli bunun bi çözümü varmı yoksa normal bir durum mu
Biostan power menüsü altında erp yi enable yapın. Bilgisayar kapalıyken donanımların ışığı yanmayacaktir

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
benim pc ninde ramleri değiştirmişler.daha almadım ama.
Siz de pc gelince sonuçları paylaşabilir misiniz?
Bu arada aynı model ramler takılıyor ise değişen ne acaba ramlerin iki versiyonu mu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
Siz de pc gelince sonuçları paylaşabilir misiniz?
Bu arada aynı model ramler takılıyor ise değişen ne acaba ramlerin iki versiyonu mu var
valla onu bende detaylı bilmiyorum.demekki varmış ki takınca bişeyler değişiyor.ben ramlerin kodlarını anakartın sitesinden destek listesinden varmı diye baktım yoktu.belki o şekil bi mevzudur.farklı kodlu ramlerdir.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
valla onu bende detaylı bilmiyorum.demekki varmış ki takınca bişeyler değişiyor.ben ramlerin kodlarını anakartın sitesinden destek listesinden varmı diye baktım yoktu.belki o şekil bi mevzudur.farklı kodlu ramlerdir.
Keşke bi işaret falan koysaydim küçük bi nokta falan ramleri degisip degismediklerini anlardim(!)

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
aslında mantıklı söyledin de neyse geçti artık.bende hatırlamıyorum kodu
Bu arada ben parçaların kutularının koyulduğu diğer koliyi göndermedim sıkıntı çıkar mı acaba

Son düzenleme:

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Top Bottom