Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
Şuan sistemi teslim almaya itopya beylikdüzü mağazasına gidiyorum ne yaptıklarını soracağım anlık durum aktaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sistemi teslim aldım ramlerde sıkıntı varmış ram değiştirmişler
marka model herşeyi aynımı? aynıysa çok ilginç.komple serimi arızalıydı 😅

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
burda yazan çözümleri akşam uygulayacağım. memtest86da ramleri test ettim 1 tane bile hata çıkmadı ramlerim gayet stabil. isteyen olursa memtest sonuç fotosunuda atarım. sizlerinkini bilmiyorum ama benimki %95 yazılımsal. işlemci ram ssd herşeyin testi kusursuz çıktı çünkü bende

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Sistemi mağazadan aldığınızda driver falan yüklediler mi veya format attılar mı veya sen yüklü sekilde mi verdin mağazaya
sistemi teslim aldığımda format atılmış şekilde geldi ben götürmeden önce valorant yüklüydü sağolsun ordaki arkadaşlar hem driverları hemde valorantı yüklemiş ve xmp ayarınıda açmışlar ramleri değiştikten sonra

Niravi

80+
80-90 az mı ? Savunucam diye uğraşanlar var inanılmaz. Ramler sıkıntı dün @RevDeisDou uzun uzun anlattı.
ben savunmuyorum o arkadaş hepsinde olduğunu söylemişti bende cevabımı verdim itopyanın böyle yapmasından bende şikayetçiyim zaten düzelttik dediler evde denedim yine oldu 400 tl benzin yaktım

tabii ki ztn durum aktarıcam
bende bugün vermeye gittim busefer adam daha bilgiliydi ram veya işlemcide dedi sorun yarın veya sslı veririz dedi ram değişecek galiba benimde

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
ben savunmuyorum o arkadaş hepsinde olduğunu söylemişti bende cevabımı verdim itopyanın böyle yapmasından bende şikayetçiyim zaten düzelttik dediler evde denedim yine oldu 400 TL benzin yaktım

bende bugün vermeye gittim busefer adam daha bilgiliydi ram veya işlemcide dedi sorun yarın veya sslı veririz dedi ram değişecek galiba benimde
İnşallah düzelir ben 3 gün bekledim am değdi

Ama

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

Ama
Acaba ramleri onlar mı gönderir yoksa pc yi geri mi isterler. Keske gittiginizde bir kac soru sorsaydiniz diger kullanicilar icin. Gecmis olsun gule gule kullanın

Acaba ramleri onlar mı gönderir yoksa pc yi geri mi isterler. Keske gittiginizde bir kac soru sorsaydiniz diger kullanicilar icin. Gecmis olsun gule gule kullanın
Yarın mesai saatlerinde tekrar arıyacağım umarım bir çözüm yolu bulunur

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan

Yarın mesai saatlerinde tekrar arıyacağım umarım bir çözüm yolu bulunur
pcyi götürmeniz yada göndermeniz şart çünkü yenilerini taktıktan sonra test yapıyorlar

inşallah Bu arada hayırlı olsun
teşekkür ederim

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
pcyi götürmeniz yada göndermeniz şart çünkü yenilerini taktıktan sonra test yapıyorlar

teşekkür ederim
Yarin arayıp görüşeceğim umarım üzmezler

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Yarin arayıp görüşeceğim umarım üzmezler
Bu gün kargoladim sistemi. Sorun notu olarak da ramlere değindim umarim değiştirilmiş şekilde gelir bence itopya eskisi gibi yollamaz yapmaz öyle bir şey 😃

Top Bottom