Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Göndermedim yazacaktım. Sadece kasayı istiyorlar ise iyi. Ama sokecekleri ramlerin kutulari bende kaldı onun için dedim sıkıntı olur mu diye
Yok sıkıntı olmuyor benden anakartın kutusunu ve güç kablosunu da istemediler

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
bende bugün almaya gidicem büyük ihtimal
Rica etsem gelen tüm sıkıntılı sistemlerin ramlerini değiştirecekler mi diye sorabilir misin? Hayırlı olsun bu arada siz de güle güle kullanın

Niravi

80+
Rica etsem gelen tüm sıkıntılı sistemlerin ramlerini değiştirecekler mi diye sorabilir misin? Hayırlı olsun bu arada siz de güle güle kullanın
danışanların ramlerinş değişirler işlemcidende olabilir dedi oyuzden benden kutuları istediler sorunu neyde bulursa onda değişirler

Niravi

80+
benim sadece 1 tane ramim hatalı çıktı değiştirmişler almaya gideceğim birkaö saate

konyali23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali can
ben memtest yaptım sıfır hata çıktı. hata alana arkadaşlar test etsinler ramlerini

bu videoda testin anlatımı var.

Mesaj otomatik birleştirildi:

haftasonu kullandım çok şükür makinemde sıkıntı çıkmadı 3840*2160p 60 hz çözünürlükte hdmi 2.0 b destekli tvde kullanıyorum pc 4096*2160p çözünürlüğe kadar destekliyor. prime 95 testinde 90 derecelere kadar çıktı işlemci stok fanla kullanmamak gerekli

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Evet bende teslim aldım bilgisayarı denedim o sorun kalktı 1 tane ramim değişti ve fps baya arttı yaklaşık 80 90 fps
Herkesin mi tek rami değişti acaba? Bu arada hiç başka şehirden kargo ile gönderen oldu mu? 3 gündür bir haber alamıyorum sadece kargonun itopyada olduğunu biliyorum

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Herkesin mi tek rami değişti acaba? Bu arada hiç başka şehirden kargo ile gönderen oldu mu? 3 gündür bir haber alamıyorum sadece kargonun itopyada olduğunu biliyorum
Benim 2 ram de değişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,655
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom