Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
Rica etsem gelen tüm sıkıntılı sistemlerin ramlerini değiştirecekler mi diye sorabilir misin? Hayırlı olsun bu arada siz de güle güle kullanın
sen sorunu çözebildinmi kardeşim

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
bende uzun zamandır deniyorum çözemedimde seninkini sorayım dedim. test yapmışmıydın parçalarına ?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
bende uzun zamandır deniyorum çözemedimde seninkini sorayım dedim. test yapmışmıydın parçalarına ?
Test yapcak bişi yok bence ortada bariz bozuk sistem yollamışlar insanlara ayrıca testi itopyanin yapması gerekiyordu ama ekranda windowsu görünce paketlemişler herhalde. Bence sen de servise gönder veya götür ram değişimi yapıyorlar götüren arkadaşlara

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
Test yapcak bişi yok bence ortada bariz bozuk sistem yollamışlar insanlara ayrıca testi itopyanin yapması gerekiyordu ama ekranda windowsu görünce paketlemişler herhalde. Bence sen de servise gönder veya götür ram değişimi yapıyorlar götüren arkadaşlara
yok şunun için sordum, ben tüm parçalara tek tek test yaptım ssd ram işlemci hepsi sorunsuz çıktı o yüzden merak ettim senin yapıp yapmadığını. ortada bariz bi problem var cidden pazartesi görüşüp göndereceğim bende. çözülecek gibi değil bu önceden siyah ekran geldiğinde bikaç saniye sonra düzeliyordu şimdi resetlemeden düzelmiyor ve git gide zamanı kısalıyor sürekli yapmaya başladı

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
yok şunun için sordum, ben tüm parçalara tek tek test yaptım ssd ram işlemci hepsi sorunsuz çıktı o yüzden merak ettim senin yapıp yapmadığını. ortada bariz bi problem var cidden pazartesi görüşüp göndereceğim bende. çözülecek gibi değil bu önceden siyah ekran geldiğinde bikaç saniye sonra düzeliyordu şimdi resetlemeden düzelmiyor ve git gide zamanı kısalıyor sürekli yapmaya başladı
Sorun ramlerle alakalı imiş. Yani gidenlerin ramlerini değiştirip vermişler.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
çözlmüştür o zmn

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
seninkinde de mi ramler değişti?
Benim ki hala serviste ve ay sonu geri gönderileceği söylendi sadece ram degisce alt üstü 20 iş günü neden yani ne alaka anlamadım. Umarım ramleri de değiştirmeden göndermezler

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
Benim ki hala serviste ve ay sonu geri gönderileceği söylendi sadece ram degisce alt üstü 20 iş günü neden yani ne alaka anlamadım. Umarım ramleri de değiştirmeden göndermezler
bende bugün ulaştım yarın geri servise göndereceğim umarım çözerler problemimizi

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
Sen daha yeni mi göndereceksin biraz geç kalmışsın gibi ama ara yine de
evet epey bi düzeltmeye çalıştım artık düzelmeyeceğine kanaat getirdim çok uğraştırdı geç kaldık biraz

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Arkadaşlar bende sıkıntı kökten çözüldü ama sistem kapalı durumdayken klavye ve mouse basınca ışıklar yanıor açıp kapama yapmadıkça sönmüyor biosdan bir ayarı vardır diye sanıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,513
Üyeler
161,075
Son üye
artemixss
Top Bottom