Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Aynı sorunu bende yaşıyorum ne yapmamız lazım ekran kararıyor resetlemeden düzelmiyor

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seyithan
Evet arkadaşlar geçmiş olsun arızalı gelen V4.5 sistemi garantiye yolladım işlemcinin değiştiğini sorunun çözüldüğü söylendi anlık çıldırmak üzereyim test yapıldığı söylendi taktım kasayı aida64 bir dakika dayanmıyor abi sistem arızalı bütün yazılımsal yapılması gereken herşeyi yaptım yok adamlar onlara yolladığım gibi geri bana yollamışlar şaka gibi .. Tekrar format atıp driverleri vs ayarlayıp tekrar test yapacağım olmassa tekrar göndereceğim müşteri hizmetlerini aradım şimdilik sadece mail ile ulaşılıyormuş.. Bu sistemi ben kullanana kadar iki ay geçecek gibi duruyor.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Evet arkadaşlar geçmiş olsun arızalı gelen V4.5 sistemi garantiye yolladım işlemcinin değiştiğini sorunun çözüldüğü söylendi anlık çıldırmak üzereyim test yapıldığı söylendi taktım kasayı aida64 bir dakika dayanmıyor abi sistem arızalı bütün yazılımsal yapılması gereken herşeyi yaptım yok adamlar onlara yolladığım gibi geri bana yollamışlar şaka gibi .. Tekrar format atıp driverleri vs ayarlayıp tekrar test yapacağım olmassa tekrar göndereceğim müşteri hizmetlerini aradım şimdilik sadece mail ile ulaşılıyormuş.. Bu sistemi ben kullanana kadar iki ay geçecek gibi duruyor.
bende 3 gün sürmüştü ramler de sıkntı vardı değiştirdiler düzeldi sorun 2 hafta fln oluyor sorun düzeldi rahat rahat oyun oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seyithan
bende 3 gün sürmüştü ramler de sıkntı vardı değiştirdiler düzeldi sorun 2 hafta fln oluyor sorun düzeldi rahat rahat oyun oynuyorum
Ben tekrar garantiye yolladım ve aldığıma pişman oldum cidden bu kadar rezillik çekeceğimi bilsem almazdım UPS kargo evime uzak işin gücün arasında git gelide zor oluyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
Sırf şu sistemi konuşmak için üye oldum. Sistem ilk geldiginde kim ne sorun yasadiysa hepsini bende yasadim,forumda denilen herseyi yaptim duzelmedi.Son care garantiye yolladim bana cozduklerini soylediler.Bugun sistem elime ulasti,test edeyim diye direk Valoranta girdim. Gene gene gene siyah ekran hatasi verdi (biliyorsunuz resetlemeden de duzelmiyor) ,resetledim acildi 2dakikada Windows guncelleniyor diye kendiliginden bir yere girdi. Guncelledi velhasil. Duzeldi dedim kendime tekrar tekrar siyah ekran hatasi verdi ve sonra ekran karti surucusu coktu diyip siyah ekrana girdi ve suan bilgisayar sıfırlanıyor diye yaziyor ,gram dokunmadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
Sırf şu sistemi konuşmak için üye oldum. Sistem ilk geldiginde kim ne sorun yasadiysa hepsini bende yasadim,forumda denilen herseyi yaptim duzelmedi.Son care garantiye yolladim bana cozduklerini soylediler.Bugun sistem elime ulasti,test edeyim diye direk Valoranta girdim. Gene gene gene siyah ekran hatasi verdi (biliyorsunuz resetlemeden de duzelmiyor) ,resetledim acildi 2dakikada Windows guncelleniyor diye kendiliginden bir yere girdi. Guncelledi velhasil. Duzeldi dedim kendime tekrar tekrar siyah ekran hatasi verdi ve sonra ekran karti surucusu coktu diyip siyah ekrana girdi ve suan bilgisayar sıfırlanıyor diye yaziyor ,gram dokunmadim
ram değiştimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
Oyle bir şey yazmıyor,sadece şu yaziyor:"xmp ve overclock ram yukseltmesi yapilmis,bios sifirlandi,oyunlarda ve normal testlerden başarıyla geçti.ki müşteri hizmetlerine ısrarla ramlari gozden gecirin dedim. Bir de forumda bir konuda gormustum windowslar mi ne cakisabiliyor diye,acaba ondan mi.mesai dışı diye arayamiyorum da suan..onu gectim kendiliğinden guncellendi windows suanda da sifirlaniyor yaziyor ,offf offff

Zechion

80+ Silver
Hocam bende de aynı sorun vardı kendi kendine geçti (Monitörden dolayı olabileceğini düşünüyorum monitörü hareket ettirince azıcık görüntü gidiyor eski monitör kullanıyorum şimdilik)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
Bende Samsung Odyseyy G3 var yeni alındı,ondan oldugunu sanmiyorum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
Sorunu şimdilik cozmus gibi duruyorum, yaklaşık 5 saattir oyun oynadim ,nette takildim bir sorun goremedim. Umarim düzelmiştir. İzledigim yoluda atıyorum,baska bir konu da gordum. Allah razi olsun bunu yazandan:

"""" Sorun %90 AMD Software kaynaklı. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından https://www.amd.com/en/support/apu/...series-desktop-processors-radeon-graphics/amd 22.2.3 sürümünü indirin.
1) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.2.3 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)"""""

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,417
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom