Elektronik tamamen şans işi bence sistemi kötülememek lazım alacağınız herhangi bir bilgisayar telefonda da düşükte olsa maalesef sorunlu gelebilme ihtimali var tavsiyem iade etmek yönünde garanti kusurunu kabul ederse başka etmezse ordan tüketici hakları falan uzun işAynen 400 stoklu sistem de çok sorun yaşayan var konu seni ilgilendirmiyorsa bir çözümün yoksa boşunu başka konuda yap.
Onda sıkıntı yok zaten teknoloji dediğin gibi şans işi fakat Abdullah itopya ile paslaştığını söyleyip devamında kimseyi bilgilendirmemelerine ne demeli? Aramızdan bir kişi ramleri değiştirmeyi denemeseydi veya sorunun ramlerde olduğunu soylemeseydi ben dahil çoğu insan büyük ihtimalle sistemi iade ederdi. Kaldı ki yine Abdullah abi sorunun yazılımsal olduğunu söylemişti başka bir konudaElektronik tamamen şans işi bence sistemi kötülememek lazım alacağınız herhangi bir bilgisayar telefonda da düşükte olsa maalesef sorunlu gelebilme ihtimali var tavsiyem iade etmek yönünde garanti kusurunu kabul ederse başka etmezse ordan tüketici hakları falan uzun iş
Senin sorun ne çıktı bu arada?Onda sıkıntı yok zaten teknoloji dediğin gibi şans işi fakat Abdullah itopya ile paslaştığını söyleyip devamında kimseyi bilgilendirmemelerine ne demeli? Aramızdan bir kişi ramleri değiştirmeyi denemeseydi veya sorunun ramlerde olduğunu soylemeseydi ben dahil çoğu insan büyük ihtimalle sistemi iade ederdi. Kaldı ki yine Abdullah abi sorunun yazılımsal olduğunu söylemişti başka bir konuda
Ram değişti ramlerde sıkıntı vardı büyük ihtimal daha test yapmadımSenin sorun ne çıktı bu arada?
Yine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah HacıgülRam değişti ramlerde sıkıntı vardı büyük ihtimal daha test yapmadım
Dostum ortada dönen 2 tane sorun var , ram değiştirdim sorunum çözülmedi , yazılımsal sorun bahsettiğim yöntemle geçiyor ama ram sorunu farklı . Ram değiştirmedi demek yerine sorunu yaşayan kaç kişi memtest yaptı ? 40 kere söyledim ben memtest 86 yapın diye . Amaç Abdullahı savunmak ya da savunmamak değil . Halen daha aynı yorumlarla özelden 10 larva soru geliyor . Sistemin şu an sıkıntısız çalışıyorsa ne mutluOnda sıkıntı yok zaten teknoloji dediğin gibi şans işi fakat Abdullah itopya ile paslaştığını söyleyip devamında kimseyi bilgilendirmemelerine ne demeli? Aramızdan bir kişi ramleri değiştirmeyi denemeseydi veya sorunun ramlerde olduğunu soylemeseydi ben dahil çoğu insan büyük ihtimalle sistemi iade ederdi. Kaldı ki yine Abdullah abi sorunun yazılımsal olduğunu söylemişti başka bir konuda
Ram dandik değil dostum eğer öyle olsaydı herkeste aynı sorun olurdu çünkü aynı kompanentler kullanıyor arıza geri dönüşleri şuan stok adedine göre %1.5 seviyesinde şu tavrına son ver.Yine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah Hacıgül
Konularda konu sahibinin dışında o kadar boş muhabbet dönüyor ki konulara yardımcı olamıyorum bazı konulara bundan ötürü hiç bakmıyorum bile. Bana gelen şiketlerin yarısını yazılımsal müdahale ile çözdük diğer arkadaşlar da fiziksel sorun yaşanıyorsa en konforlu şekilde çözüme kavuşturulacak. Akşam bu durum ile ilgili konu açacağım lütfen SADECE PC ALIP SORUN YAŞAYAN arkadaşlar konuya yorumda bulunsun.
Ram ile ilgili sorun olduğunu düşünen arkadaşlar gün içinde öncelikle memtest yapsın sonra akşam açacağım konuya yazsın.
Keşke sadece ram olsa işlemci de değişmişYine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah Hacıgül
Keşke sadece ram olsa işlemci de değişmişYine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah Hacıgül
Sistem servisten geldi sorunlu ve değişen parçalar ekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke sadece ram olsa işlemci de değişmiş
işlemcide de sıkıntı vardırArkadaşlar test ettim pc yi bir sıkıntı yok şimdilik. Ama aklıma takılan işlemci neden değişti? Ramlerin değişeceğini zaten tahmin etmiştim