Neler Yeni

Da V4.5 Bozuk Geldi.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Sistem servisten geldi bu gün. Eve geçince testleri yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada servise götüren arkadaşlar sisteme format atılmış mı

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Aynen 400 stoklu sistem de çok sorun yaşayan var konu seni ilgilendirmiyorsa bir çözümün yoksa boşunu başka konuda yap.
Elektronik tamamen şans işi bence sistemi kötülememek lazım alacağınız herhangi bir bilgisayar telefonda da düşükte olsa maalesef sorunlu gelebilme ihtimali var tavsiyem iade etmek yönünde garanti kusurunu kabul ederse başka etmezse ordan tüketici hakları falan uzun iş

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Elektronik tamamen şans işi bence sistemi kötülememek lazım alacağınız herhangi bir bilgisayar telefonda da düşükte olsa maalesef sorunlu gelebilme ihtimali var tavsiyem iade etmek yönünde garanti kusurunu kabul ederse başka etmezse ordan tüketici hakları falan uzun iş
Onda sıkıntı yok zaten teknoloji dediğin gibi şans işi fakat Abdullah itopya ile paslaştığını söyleyip devamında kimseyi bilgilendirmemelerine ne demeli? Aramızdan bir kişi ramleri değiştirmeyi denemeseydi veya sorunun ramlerde olduğunu soylemeseydi ben dahil çoğu insan büyük ihtimalle sistemi iade ederdi. Kaldı ki yine Abdullah abi sorunun yazılımsal olduğunu söylemişti başka bir konuda

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onda sıkıntı yok zaten teknoloji dediğin gibi şans işi fakat Abdullah itopya ile paslaştığını söyleyip devamında kimseyi bilgilendirmemelerine ne demeli? Aramızdan bir kişi ramleri değiştirmeyi denemeseydi veya sorunun ramlerde olduğunu soylemeseydi ben dahil çoğu insan büyük ihtimalle sistemi iade ederdi. Kaldı ki yine Abdullah abi sorunun yazılımsal olduğunu söylemişti başka bir konuda
Senin sorun ne çıktı bu arada?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Dostum ortada dönen 2 tane sorun var , ram değiştirdim sorunum çözülmedi , yazılımsal sorun bahsettiğim yöntemle geçiyor ama ram sorunu farklı . Ram değiştirmedi demek yerine sorunu yaşayan kaç kişi memtest yaptı ? 40 kere söyledim ben memtest 86 yapın diye . Amaç Abdullahı savunmak ya da savunmamak değil . Halen daha aynı yorumlarla özelden 10 larva soru geliyor . Sistemin şu an sıkıntısız çalışıyorsa ne mutlu

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah Hacıgül
Ram dandik değil dostum eğer öyle olsaydı herkeste aynı sorun olurdu çünkü aynı kompanentler kullanıyor arıza geri dönüşleri şuan stok adedine göre %1.5 seviyesinde şu tavrına son ver.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konularda konu sahibinin dışında o kadar boş muhabbet dönüyor ki konulara yardımcı olamıyorum bazı konulara bundan ötürü hiç bakmıyorum bile. Bana gelen şiketlerin yarısını yazılımsal müdahale ile çözdük diğer arkadaşlar da fiziksel sorun yaşanıyorsa en konforlu şekilde çözüme kavuşturulacak. Akşam bu durum ile ilgili konu açacağım lütfen SADECE PC ALIP SORUN YAŞAYAN arkadaşlar konuya yorumda bulunsun.

Ram ile ilgili sorun olduğunu düşünen arkadaşlar gün içinde öncelikle memtest yapsın sonra akşam açacağım konuya yazsın.

konyali23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali can
ben memtest yaptım yaklaşık iki saat sürüyor. herkes yapsın arkadaşlar zor bir şey değil.

bir flash disk yeterli

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Konularda konu sahibinin dışında o kadar boş muhabbet dönüyor ki konulara yardımcı olamıyorum bazı konulara bundan ötürü hiç bakmıyorum bile. Bana gelen şiketlerin yarısını yazılımsal müdahale ile çözdük diğer arkadaşlar da fiziksel sorun yaşanıyorsa en konforlu şekilde çözüme kavuşturulacak. Akşam bu durum ile ilgili konu açacağım lütfen SADECE PC ALIP SORUN YAŞAYAN arkadaşlar konuya yorumda bulunsun.

Ram ile ilgili sorun olduğunu düşünen arkadaşlar gün içinde öncelikle memtest yapsın sonra akşam açacağım konuya yazsın.

Sistem servisten geldi sorunlu ve değişen parçalar ekte.

Yine haklıyım. Sırf ram dandik test edin dedim diye uyarı aldım. Uyarıdan sonra 3 kez haklı ciktim. @Abdullah Hacıgül
Keşke sadece ram olsa işlemci de değişmiş 😃

Sistem servisten geldi sorunlu ve değişen parçalar ekte.

Bu arada sorunun yazılımsal olduğunu düşünen arkadaşların önerdiği tüm yolları aynı şekilde denememe rağmen de duzelmemisti.

Ekler

• IMG_20220309_172504.jpg
    IMG_20220309_172504.jpg
    642.2 KB · Hit: 59
  • IMG_20220309_172459.jpg
    IMG_20220309_172459.jpg
    734.9 KB · Hit: 58
  • IMG_20220309_172950.jpg
    IMG_20220309_172950.jpg
    602.7 KB · Hit: 57
Son düzenleme:

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Arkadaşlar test ettim pc yi bir sıkıntı yok şimdilik. Ama aklıma takılan işlemci neden değişti? Ramlerin değişeceğini zaten tahmin etmiştim

Top Bottom