Neler Yeni

Da v4.5 hangi ekran kartı alınır

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Nediyonuz peki beyler son olarak bu sisteme ekran kartı mi alınır yoksa bunu satıp komple 3060 li başka sistemler mi kovalamaliyim ? Bunu 5000 e aldım kart 10.000 desek 15.000 bunu satıp 15.000 e 3060 li güzel sistem gelir mi ki
Kimse bilemez. Kendi kararını kendin vermelisin. Mesela işini garantiye almak için ekram kartı alıp sisteme takıp kullanabilirsin. Veya sistemi satıp hazır sistem bekleyebilirsin. Tabii ki çıkarsa ne kadara çıkar ? Stoklara yetişebilir misin ? Bir ton mesele var. Bu nedenle iyi düşün kendi kararını kendin ver.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Kimse bilemez. Kendi kararını kendin vermelisin. Mesela işini garantiye almak için ekram kartı alıp sisteme takıp kullanabilirsin. Veya sistemi satıp hazır sistem bekleyebilirsin. Tabii ki çıkarsa ne kadara çıkar ? Stoklara yetişebilir misin ? Bir ton mesele var. Bu nedenle iyi düşün kendi kararını kendin ver.
Yeni sistem paylaşacağını da söylemiş Abdullah ama düşnuyorum ben bunu kullandıktan aonra güzel bı 3060 li sistem paylasiyomus ucuza ozaman kahrolurum :) ama senin dediğin olasiliklarda var işin icinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom