Monitör ile satarım üstüne de 2. el bi rx6600 parasının falan ekler ikinci el bir macbook alırım diye düşündüm. O sebeple sorayım dedim.max 6.5k
Mesaj otomatik birleştirildi:
satmaya değmez ekran kartı alıp yoluna devam et en iyisi
Asus Prime B450M-K II AMD Ryzen 5 5600G Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18 Kioxia 500GB NVMe M2 SSD Corsair CV550 550W 80+ Bronze Corsair Spec Delta RGB + 27" 165hz monitörSistemi yazar mısın?
macbook ilanlarına takas teklif etmeyi denedin miMonitör ile satarım üstüne de 2. el bi rx6600 parasının falan ekler ikinci el bir macbook alırım diye düşündüm. O sebeple sorayım dedim.
Asus Prime B450M-K II AMD Ryzen 5 5600G Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18 Kioxia 500GB NVMe M2 SSD Corsair CV550 550W 80+ Bronze Corsair Spec Delta RGB + 27" 165hz monitör
Macbook ilanlarının çoğu dünyadan soyutlanmış gibi. Takasa "evet" seçeneğini seçenler genellikle mesajlara bile bakmıyor. Hatta bazen numaralarına bile ulaşılmıyor. Farklı numara koymuş oluyorlar. Whatsapp üzerinden yazayım diyorum, whatsapp'a davet et seçeneği çıkıyor. Arayayım diyorum, "böyle bir numara yok" diyor. Çok değişik çarlar.macbook ilanlarına takas teklif etmeyi denedin mi
Hocam sisteme 6.5k, monitörün sıfırı da hepsiburadadan almıştım 7999 gözüküyor orada. Akakçede en ucuz 6800 gözüküyor. 6k desek monitöre de, 12.5k falan yapıyor. Sizce doğru bir hesaplama mı yaptım, yoksa pahalı mı hesapladım ?macbook ilanlarına takas teklif etmeyi denedin mi
monitörün modeli nedirMacbook ilanlarının çoğu dünyadan soyutlanmış gibi. Takasa "evet" seçeneğini seçenler genellikle mesajlara bile bakmıyor. Hatta bazen numaralarına bile ulaşılmıyor. Farklı numara koymuş oluyorlar. Whatsapp üzerinden yazayım diyorum, whatsapp'a davet et seçeneği çıkıyor. Arayayım diyorum, "böyle bir numara yok" diyor. Çok değişik çarlar.
Hocam sisteme 6.5k, monitörün sıfırı da hepsiburadadan almıştım 7999 gözüküyor orada. Akakçede en ucuz 6800 gözüküyor. 6k desek monitöre de, 12.5k falan yapıyor. Sizce doğru bir hesaplama mı yaptım, yoksa pahalı mı hesapladım ?
kimse 6k vermez o monitöre max 3e sayılırAOC C27G2AE
7e şuan sıfır 2k 170hz ıps panelli viewsonic var emin ol dediğim fiyattan 1 lira fazla etmez3'e bulun bir tane daha alayım.
Tamam hocam. Ben de 3k'da aynı özelliklerde monitör bulun alacağım diyorum. 3k'dan 1 lira daha vermeyeceğim attığınız monitöre de. Söylediğiniz fiyat gerçekten baya az bir fiyat.7e şuan sıfır 2k 170hz ıps panelli viewsonic var emin ol dediğim fiyattan 1 lira fazla etmez
3e ıps panellisi var curved va panele kimse para vermezTamam hocam. Ben de 3k'da aynı özelliklerde monitör bulun alacağım diyorum. 3k'dan 1 lira daha vermeyeceğim attığınız monitöre de. Söylediğiniz fiyat gerçekten baya az bir fiyat.