Neler Yeni

Da yeni fp sistem nasıl olur

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne gelirse gelsin alabilecekmisin? Alsatçılar yorum yaparsa daha güzel olur, malum onlar alıyorlar sistemi. Piyasada neyden daha çok para kazanıyorlarsa o olsun.

Alsatçıları kurtaran sistem olsunki hiçolmazsa onlar daha çok memnun olsun :)
Yazık kafanıza. :)

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
1650S minimum 1660Ti maks öyle bir şey olmalı. Kaç sistemdir 8k nın üstünde şeyler çıkarıyor düşük bütçeli şeyler çıkarmalı.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Daha çok memnun olun istiyorum. İyi sözden anlamıyorsun. Sizi daha çok kurtarsın güzel kar edin diyorum. Daha ne istiyorsun. :)
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben mining için alıyorum fakat teklif gelirse neden satmayayım? Sizde bizim kadar emek verip hızlı olursanız size alırsınız. İnşallah bizden daha da iyi fırsatlar sizlerin olur.

İceWolf

80+ Silver
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben mining için alıyorum fakat teklif gelirse neden satmayayım? Sizde bizim kadar emek verip hızlı olursanız size alırsınız. İnşallah bizden daha da iyi fırsatlar sizlerin olur.
Yoksa alsatçıların aldığı sistemler için normal kullanıcıların yorum yapıp istekte bulunması saçma biraz :) Zaten alsatçı değilseniz hiçbir sözüm sizin için değilki. Başkalarını savunmayın, bırakın herkes kendisini savunur.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yoksa alsatçıların aldığı sistemler için normal kullanıcıların yorum yapıp istekte bulunması saçma biraz :) Zaten alsatçı değilseniz hiçbir sözüm sizin için değilki. Başkalarını savunmayın, bırakın herkes kendisini savunur.
Ben iyi dileklerimi size ilettim. Sizle tartışmayacağım.

İceWolf

80+ Silver
Ben iyi dileklerimi size ilettim. Sizle tartışmayacağım.
Bende iyi dileklerimi size iletiyorum. İnşallah dahada ucuza daha iyi gpu lar alabilir, miningden çok kar elde edersiniz.(Gerçekten)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende iyi dileklerimi size iletiyorum. İnşallah dahada ucuza daha iyi gpu lar alabilir, miningden çok kar elde edersiniz.(Gerçekten)
Teşekkür ederim. Umarım sizin önünüze de değerlendirebileceğiniz güzel şeyler çıkar.

İceWolf

80+ Silver
Teşekkür ederim. Umarım sizin önünüze de değerlendirebileceğiniz güzel şeyler çıkar.
Ben bıraktım malesefki bu sistem sondu. Alamıyorum çokda zorlamanın hırs yapmanın manası yok. Alamıyorsam alamıyorum. İyi bilgisayarım olmazsa olmaz, ölmem yani :)

Son düzenleme:

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
9000tl ye rtx 3060 lı yada 8000tl ye rtx 2060 lı bişiler beklenebilir ama benim fikrimce yeni sistemde bütçeyi arttırabilir 10k yukarısı falan

8000tl lik dediğimde yani r5 5600x rtx 2060 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom