Neler Yeni

Ana Konu DA Yeni Sistem İncehesap 🔥14998TL🔥

kedy07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enesakar
şunu da sormak isterim bu amd ekran kartları driver sorunları siyah ekran sorunları falan çıkartıyordu eski modellerinde şimdi bu serilerde sıkıntı çıkartıyor mu acaba

swordfish

80+
Arkadaşlar havale ile ödemeyi ben şu an parça parça şekilde yapabiliyor muyum?
Haftasonu malum, fast ile 5-5-5 şeklinde yollasam sıkıntı çıkar mı? 5 saat içinde yatırmak gerektiği yazıyor, nasıl halledebilirim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,783
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Seriyabih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp Degirmenci
Ben aldım, uzun süredir beklediğim komboydu ryzen 5 5600 ve rx 6700xt ikilisi. zaten ekran kartının o modeline aşıktım resmen. dün normalde kafamda sistem vardı ancak kartda hata meydana geldiği için alamamıştım, iyiki de alamamışım diyorum. Şu an ondan daha ucuz ve f/p olarak daha iyi bir sistemim oldu. Donanım arşivi ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah herkese istediği sistemi kendi parasıyla almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Arkadaşlar havale ile ödemeyi ben şu an parça parça şekilde yapabiliyor muyum?
Haftasonu malum, fast ile 5-5-5 şeklinde yollasam sıkıntı çıkar mı? 5 saat içinde yatırmak gerektiği yazıyor, nasıl halledebilirim?

O haftaiçi için geçerlidir. Haftasonu müşterinin yapabileceği bir şey yok. Yine de arayın veya yazın.

The Batman

80+ Silver
Boşa engel atmamisim tabi efenim 8k ya 1660 süper gelmez

Ekler

• Screenshot_2022-06-25-23-09-29-343_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-25-23-09-29-343_com.android.chrome.jpg
    384.4 KB · Hit: 73
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan Özkan
şunu da sormak isterim bu amd ekran kartları driver sorunları siyah ekran sorunları falan çıkartıyordu eski modellerinde şimdi bu serilerde sıkıntı çıkartıyor mu acaba
yani 6700 serisinde diğer serilere göre çok çok az hata verıyor deniyor ama bu hatalar çok rahatsız edici hatalar değil benim araştırmama göre daha önceki modellerde aşırı derecede rahatsız ediciymiş ama su anda daha iyi diye biliyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben 6000 serisinde sorun yaşamadım

Top Bottom