Duruyor dediğim kart bende duruyor yollamadım dahabenim iadem bugün vardı hocam ara ara kontrol edin
Arkadaşlar havale ile ödemeyi ben şu an parça parça şekilde yapabiliyor muyum?
Haftasonu malum, fast ile 5-5-5 şeklinde yollasam sıkıntı çıkar mı? 5 saat içinde yatırmak gerektiği yazıyor, nasıl halledebilirim?
Helal olsunEvet hata olmuş 6750 XT hatası düzeltildi.
İncehesap ile konuştum 6750 XT ile alanların siparişlerini iptal etmeyecekler
yani 6700 serisinde diğer serilere göre çok çok az hata verıyor deniyor ama bu hatalar çok rahatsız edici hatalar değil benim araştırmama göre daha önceki modellerde aşırı derecede rahatsız ediciymiş ama su anda daha iyi diye biliyorum.şunu da sormak isterim bu amd ekran kartları driver sorunları siyah ekran sorunları falan çıkartıyordu eski modellerinde şimdi bu serilerde sıkıntı çıkartıyor mu acaba
Ben 6000 serisinde sorun yaşamadımşunu da sormak isterim bu amd ekran kartları driver sorunları siyah ekran sorunları falan çıkartıyordu eski modellerinde şimdi bu serilerde sıkıntı çıkartıyor mu acaba
6750 xtli verdiler mi reis harbiArkadaşlar 6750xt ile bu sistem 17 ye satılır mı sizce?
reis 6750xt li stok ayarlıyamazmısın ya konuşsan sana zahmetBen 6000 serisinde sorun yaşamadım