DA YENİ SISTEM VALO 585 FPS

SAYIN MODERATÖRLER ACABA NEDEN UYARI ALDIM SORABİLİR MIYIM SADECE BEKLENTİMİ SÖYLEDİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME NERESİNDE BUNUN SİZDE SORDUNUZ ORADA DA YAZDIM CEVABINIZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Beklentini yazmamışsın kart belirtip hayırlı olsun deyip sistemi noktalamış tebrikleri almaya başlamışsın. Ne demiştik beklentileri Allah'u Ekber dağına çıkartan sizsiniz hayır dediğim halde sürekli aynı şeyi kesinmiş şeklinde paylaşıyorsun bu da kitleye hanii RTX 3070 dedirtiyor onu da yaparız ama forumun kıdemli üyelerinin bu gibi önemli konularda daha hassas olmasını bekliyoruz.

Beklentini yazmamışsın kart belirtip hayırlı olsun deyip sistemi noktalamış tebrikleri almaya başlamışsın. Ne demiştik beklentileri Allah'u Ekber dağına çıkartan sizsiniz hayır dediğim halde sürekli aynı şeyi kesinmiş şeklinde paylaşıyorsun bu da kitleye hanii RTX 3070 dedirtiyor onu da yaparız ama forumun kıdemli üyelerinin bu gibi önemli konularda daha hassas olmasını bekliyoruz.
Hocam açıkçası beklenti anlamında yazıldığını çoğu kişini anlayacağını düşünüyorum ben.

Bence herkesin yanıldığı bir sistem olacak (özellikler açısından) değerler doğrudan 3060ti ihtimalini arttırıyor ama 6650XT bile çıkabilir

iş aşkı herkes anlamaz
Evet de reis sordunuz orada da aynısı söyledim hayırlı olsun demedim sadece he hata gördünüz eyw baş tacisiniz yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem bütün grup/forum üyelerinden özür diliyorum 🙏

Hocam açıkçası beklenti anlamında yazıldığını çoğu kişini anlayacağını düşünüyorum ben.
Her gün çok sayıda yeni üye aramıza katılıyor biz herkese yayın yapıyoruz.

Hocam storydeki doku katlitesi keskinlik vb. daha iyiydi. Bir de öyle test eder misniz
knkam 1080 p de atayım bütün ayarlar en yüksekte.
32.png
en yüksekte

Uyarı kriterleri ne bilmiyorum ama arkadaşın beklentisini belli ettiği gayet açık bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,011
Üyeler
189,531
Son üye
HayranBaba1
Geri