Neler Yeni

DA YENİ SISTEM VALO 585 FPS

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3070 15 bın TL hayırlı olsun
SAYIN MODERATÖRLER ACABA NEDEN UYARI ALDIM SORABİLİR MIYIM SADECE BEKLENTİMİ SÖYLEDİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME NERESİNDE BUNUN SİZDE SORDUNUZ ORADA DA YAZDIM CEVABINIZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Zechion

80+ Silver
SAYIN MODERATÖRLER ACABA NEDEN UYARI ALDIM SORABİLİR MIYIM SADECE BEKLENTİMİ SÖYLEDİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME NERESİNDE BUNUN SİZDE SORDUNUZ ORADA DA YAZDIM CEVABINIZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Bazen değişik değişik uyarılar geliyor benim de anlamadığım şekilde. Bu forumda pek görmedim de diğer yeşil forumda falan çok fazla saçma uyarılar atılıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Harbiden uyarı alman aşırı saçma olmuş.
Millet günlerdir tahmin yapıyor şöyle olacak böyle olacak diye herkese uyarı verilsin o zaman.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Harbiden uyarı alman aşırı saçma olmuş.
Millet günlerdir tahmin yapıyor şöyle olacak böyle olacak diye herkese uyarı verilsin o zaman.
Valla bilmiyorum ne yaptım lütfen neden almadığimi bir moderatör söylesin gerçekten hak ettiysem hepinizden özür dilerim

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kankacım F/p dediğin o oluyor evet. Fakat şunu unutmayın, bu sistemlerin genel amacı çoğunluk bir kitlenin alabilmesi. Markalarla anlaşmayı tamamlayabilmesi için hem satılabilecek seviyede olması gerek hem de stokların olması gerek. Sen gidip bana burada parası olan adam alsın mantığıyla yaklaşırsan yanlış yaklaşırsın. Parası olan adamın f/p ile ne işi var ? Param olsa gider en pahalısını alırım.
Hocam bu konuşma ilk önce RTX 3070 ile başladı hatırlatırım. 3090 sistem çıksa indirim olduğu sürece fp olduğunu söyledim çünkü siz 3090'dan örnek verdiniz. 3070 Sistem alacak adam girdi YouTube'a donanım arşivi sistemi gördü ve aldı. 3060 ve üstü kartlara sahip sistemleri alamayan çok fazla insan var biliyorum ama alan kişi sayısıda sizin düşündüğünüz gibi 2 elin parmağını geçmeyecek kadar az değil.

Byburtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Byburtlu
Rtx 3070+r5 5600 var 600 fps rahat veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
abi gözünü seveyim 585 fps nedir paramız yetmicek yine ya 16k lı birşeyler bekliyordum ben.. boşunaymış
knkam bende 3070 ti r5 5600 var abdullah abiyle aynı yerde aldığım fps bu
AHMET ABİ custom modda aynı yerde durmuş storyde hani bunun yarısı bir sistem düşünün bence ?
valo.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom