Neler Yeni

DA YENİ SISTEM VALO 585 FPS

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
SAYIN MODERATÖRLER ACABA NEDEN UYARI ALDIM SORABİLİR MIYIM SADECE BEKLENTİMİ SÖYLEDİM YANLIŞ BİLGİLENDİRME NERESİNDE BUNUN SİZDE SORDUNUZ ORADA DA YAZDIM CEVABINIZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Beklentini yazmamışsın kart belirtip hayırlı olsun deyip sistemi noktalamış tebrikleri almaya başlamışsın. Ne demiştik beklentileri Allah'u Ekber dağına çıkartan sizsiniz hayır dediğim halde sürekli aynı şeyi kesinmiş şeklinde paylaşıyorsun bu da kitleye hanii RTX 3070 dedirtiyor onu da yaparız ama forumun kıdemli üyelerinin bu gibi önemli konularda daha hassas olmasını bekliyoruz.

Zechion

80+ Silver
Beklentini yazmamışsın kart belirtip hayırlı olsun deyip sistemi noktalamış tebrikleri almaya başlamışsın. Ne demiştik beklentileri Allah'u Ekber dağına çıkartan sizsiniz hayır dediğim halde sürekli aynı şeyi kesinmiş şeklinde paylaşıyorsun bu da kitleye hanii RTX 3070 dedirtiyor onu da yaparız ama forumun kıdemli üyelerinin bu gibi önemli konularda daha hassas olmasını bekliyoruz.
Hocam açıkçası beklenti anlamında yazıldığını çoğu kişini anlayacağını düşünüyorum ben.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Bence herkesin yanıldığı bir sistem olacak (özellikler açısından) değerler doğrudan 3060ti ihtimalini arttırıyor ama 6650XT bile çıkabilir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iş aşkı herkes anlamaz
Evet de reis sordunuz orada da aynısı söyledim hayırlı olsun demedim sadece he hata gördünüz eyw baş tacisiniz yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem bütün grup/forum üyelerinden özür diliyorum 🙏

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam açıkçası beklenti anlamında yazıldığını çoğu kişini anlayacağını düşünüyorum ben.
Her gün çok sayıda yeni üye aramıza katılıyor biz herkese yayın yapıyoruz.

Shockwawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Batu Umar
Kart 3070 değilmiş o kesinleşti. O zaman 3060ti herhalde veya amd..

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
Hocam storydeki doku katlitesi keskinlik vb. daha iyiydi. Bir de öyle test eder misniz
knkam 1080 p de atayım bütün ayarlar en yüksekte.
32.png
en yüksekte

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Uyarı kriterleri ne bilmiyorum ama arkadaşın beklentisini belli ettiği gayet açık bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,327
Üyeler
164,820
Son üye
Notsira
Top Bottom