Neler Yeni

da yeni sistemin ekran kartı tek fana düşmüş şimdiden ve stocklarda eriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
:cry::cry::cry:en erken yarın alabilirim ama stocklar bitiyor :( ihtiyacı olmadığı halde alanlar tşk
Mesaj otomatik birleştirildi:

:cry::cry::cry:en erken yarın alabilirim ama stocklar bitiyor :( ihtiyacı olmadığı halde alanlar tşk
çok takmayın beni ağlama konusudur üzlün arkadaşları hep beraber ağlamaya davet ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
np

O tek fanlı model bile ısınmıyor.

sadece belirtmek istedim

çok takmayın beni ağlama konusudur üzlün arkadaşları hep beraber ağlamaya davet ediyorum
işlemcide 3500xden 3500 olmuş haber veriyim dedim

G.P.U

80+ Silver
Ne ara stok bitti 750 tane vardı ve 3 saatte mi bitti

sen alamıyon ben alamıyom pc kim alıyor bu cavurun icadını 🤷‍♂️

gene mi miningciler mi aldı acaba alıp alıp kasadan kartı söküp kartsız kasa yı satıyorlar herhal bu ney böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne ara stok bitti 750 tane vardı ve 3 saatte mi bitti

sen alamıyon ben alamıyom pc kim alıyor bu cavurun icadını 🤷‍♂️

gene mi miningciler mi aldı acaba alıp alıp kasadan kartı söküp kartsız kasa yı satıyorlar herhal bu ney böyle
sistemler genelde parası çok olmayan olan parasının hakkını vermek isteyenlere yönelik çıkıyor. tabi elinde iyi parası olanlar 2 snde sistemi alıp ekran kartlarını satıyorlar :/ adamlarıda suçlayamayız tabi kazanç elde etmeye çalışıyorlar ama üzücü durum bi gün stock sınırı olmayan veya 1000/2000 stocklu sistem gelirse harika olur

G.P.U

80+ Silver
sistemler genelde parası çok olmayan olan parasının hakkını vermek isteyenlere yönelik çıkıyor. tabi elinde iyi parası olanlar 2 snde sistemi alıp ekran kartlarını satıyorlar :/ adamlarıda suçlayamayız tabi kazanç elde etmeye çalışıyorlar ama üzücü durum bi gün stock sınırı olmayan veya 1000/2000 stocklu sistem gelirse harika olur
Hocam o sistem parasına göre gene pahalı bence R3 3500x ne abi

6C/6T 12 iş yapar aynı anda

Abdullah abi stok sorunu yüzünden zorunlu olarak koymuş sistemi takipçileri kırmamak için normalde abdullah abi böyle değmeyecek sistem koymaz dı ama takipçiler sistem iatiyor stok sorunu bitsin daha iyilerini görecez inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,413
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom