- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığım işlemci ile Anakart uyumlu değil mi anlamadım ?Anakart b560 Z deilki
Aldığım işlemci ile Anakart uyumlu değil mi anlamadım ?Anakart b560 Z deilki
Oc yapmayacaksan hemen hemen hiçReis almışken iyi bir şey olsun istedim Yani sizce ne kadar gerek yoktu ? ))
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
Eliniz büyük mü? Tutuş şekliniz nasıl?Reis bütçe monitör klavye mouse 2500
Orta büyüklükte elimEliniz büyük mü? Tutuş şekliniz nasıl?
Orta büyüklükte elim
Uyumlu lakin k serisi işlemci almışsınız oc yapmicaksaniz nie aldınız onu düşündüm birazAldığım işlemci ile Anakart uyumlu değil mi anlamadım ?
Z serisi anakart olmadan oc yapilmioUyumlu lakin k serisi işlemci almışsınız oc yapmicaksaniz nie aldınız onu düşündüm biraz
Kral Bir arkadasa dedim satın al oda dediki bunu alayım o zaman daha iyi dedi tamam dedim ben de sizlere sormak için konu açtımUyumlu lakin k serisi işlemci almışsınız oc yapmicaksaniz nie aldınız onu düşündüm biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Z serisi anakart olmadan oc yapilmio
Gerek yoktu şahsen oc yapamicaksin yapmicajsan o fiyat farkına degmezdi diye düşünüyorum o fiyata farklı parça yükseltmeleri yapılırdı veya 2k bir monitor ekipmanKral Bir arkadasa dedim satın al oda dediki bunu alayım o zaman daha iyi dedi tamam dedim ben de sizlere sormak için konu açtım
hayırlı olsun her halukarda daha iyidir güzel seçim olmuşKral Bir arkadasa dedim satın al oda dediki bunu alayım o zaman daha iyi dedi tamam dedim ben de sizlere sormak için konu açtım
OC yapmazAnakart b560 Z deilki