Neler Yeni

Da2 Ekran Kartında Hafif Yamukluk

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihangir
Merhaba benim de sizinle aynı gün kargoya verildi ancak halen paketiniz upse teslim edilmek üzere beklemektedir yazısı var ve başka bir takip bilgisi yok.Sizde de böyle bir durum oldu mu acaba? İstanbul'da oturmama rağmen durum böyle.
Dostum mesajını şimdi görüyorum ancak girdim foruma. Bende hiç öyle bir yazı olmadı takip ekranında. Tahminime göre İstanbul içi siparişleri kotayla alıyorlar, diğer şehirlere gidenler farklı araçlarla gidiyor. Umarım kısa sürede ulaşır

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
hocam yamuk olan yer neresi tam göremdim daha dogrusu anlamayadım bende kontrol edeyim benimkini bi işaret yapar mısınız fotoya size zahmet ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihangir
hocam yamuk olan yer neresi tam göremdim daha dogrusu anlamayadım bende kontrol edeyim benimkini bi işaret yapar mısınız fotoya size zahmet ?
Şurası dostum, değiştir diyen de var sorun olmaz diyen de. Bana da çok önemli gibi gelmedi, hatta bir arkadaş kolay düzeltildiğini söyledi.

Ekler

• IMG_20200625_214358.jpg
    IMG_20200625_214358.jpg
    1.6 MB · Hit: 57
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rnxz

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Şurası dostum, değiştir diyen de var sorun olmaz diyen de. Bana da çok önemli gibi gelmedi, hatta bir arkadaş kolay düzeltildiğini söyledi.
benim saglammıs hocam. Bugün takmaya calıstım tek basıma baktım slotu kıracak gibi oldum bıraktım arkadası bekliyorum bulasmadım. Tek sıkıntım oydu şu sistemde ekran kartını takamamak.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
O kartın kutusunda sünger yok normalde altlı üstlü naylon bir poşet gibi birşeye baglı oluyor kart. İtopya da kartı test edip gönderecegi için sarılı olan poşeti açıyor kartı takıp test ediyor. Sonra kartı kutusuna öyle koyuyor. kutunun içinde sünger yokki saglı sollu en az 3 cm boşluk var. Çok şükür üst tarafında kutunun karton var. Neyse hocam saglı sollu sallana sallana geliyor kutusu için de. Ondan böyle şeylerin olması normal çok şükür benim kart bozulmamış kasaya vidalanan demir kısmı yamulmuş attıgım resime bakıp görebilirsin. Demir düz olacagına 20 derece resmen yukarı kalkmış. Penseyle düzeltim kartı taktım sorunsuz çalışıyor.
IMG-20200623-WA0000.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,587
Üyeler
166,785
Son üye
SpicyCorn
Top Bottom