- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı yok elimdebunun monitör ile alakası yok büyük ihtimalle ekran kartında problem var o ekran kartları genelde sıkıntılı diye çok görmüştüm forumlarda ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum başka bir ekran kartı var ise elinizde veya biryerden ödünç alıp dener misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişim için geri gonderiyim mi ?bunun monitör ile alakası yok büyük ihtimalle ekran kartında problem var o ekran kartları genelde sıkıntılı diye çok görmüştüm forumlarda ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum başka bir ekran kartı var ise elinizde veya biryerden ödünç alıp dener misiniz
Donanım kısmında VRAM 6128mb gddr6 1750mhz yaziyo dogrumudur?bunun monitör ile alakası yok büyük ihtimalle ekran kartında problem var o ekran kartları genelde sıkıntılı diye çok görmüştüm forumlarda ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum başka bir ekran kartı var ise elinizde veya biryerden ödünç alıp dener misiniz
60 FPS sabit iken (neden 60fps bilmiyorum) bir anda 18 lere düşüyorBilemedim şimdi,nasıl 1080p onayabiliyorsunuz.
1080p de ise 24 FPS alıyorumEkran kartı yok elimde
Değişim için geri gonderiyim mi ?
Donanım kısmında VRAM 6128mb gddr6 1750mhz yaziyo dogrumudur?
60 FPS sabit iken (neden 60fps bilmiyorum) bir anda 18 lere düşüyor
Son düzenleme: