Neler Yeni

Da2 sistem memnunluk

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
Bu sistemi kullanan herkes mi memnun değil ya ürün gelmeden iptal edelim sıkıntıysa?
Hep ısınma vs sorunları görüyorum forumlar da kullananlar lütfen tavsiye verebilir mi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Islemci sicakligi bir tik Yuksek oluyor onun sebebi'de 3600 Stok fani yetersiz kalabiliyor geri kalan parcalar gayet kaliteli

samet4747

80+ Platinum
Bu sistemi kullanan herkes mi memnun değil ya ürün gelmeden iptal edelim sıkıntıysa?
Hep ısınma vs sorunları görüyorum forumlar da kullananlar lütfen tavsiye verebilir mi
ben kullanıyorum memnunum ısınma sorunu da2 ile alakalı değil ryzen 5 3600 ün stok soğutucusu yetersiz soğutucu alman gerekiyor o zamana kadar core boost perfomance ayarını kapatırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun dışında her şey çok güzel

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Islemci sicakligi bir tik Yuksek oluyor onun sebebi'de 3600 Stok fani yetersiz kalabiliyor geri kalan parcalar gayet kaliteli
Bütçe ayırdığım da zaten bi işlemci fani alacağım ekstra onun haricinde sıkıntı olmuyorsa problem değil

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bütçe ayırdığım da zaten bi işlemci fani alacağım ekstra onun haricinde sıkıntı olmuyorsa problem değil
Spec delta kasasi Ile aldiysan her hangi bir sorun olmaz

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

SSD ısınması yaşayanlar var.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
kardeşim ekran kartı gram ısınmıyor fansız 60 derece geçmiyor sen düşün.
işlemci 3.6 ghz yap acmadıgı oyun yok perforamns biraz düşer ama 60'ı geçmez ısı
ssd sanırım şansa göre bana 2. el gelmiş
harddisk de allaha emanet calısıyor zaten salla onu.
ön fanların hızını ayarlayacak bir yazılım yok o kötü olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramler 66 derece. Anakart 41 derece

Top Bottom