Neler Yeni

DA2 Sorunları

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Beyler DA2 sistem sipariş verecek oluyorum almak çok istiyorum vakit geçmesin daha diyorum ama forumda sorunlar sorunlar var hep herkesin bi şikayeti var sipariş verecem diyorum bi foruma bakayım ilk sonra veririm diyorum bi bakıyorum yine sorunu olan birisi. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa başka pc önerir misiniz? Ful + ful ekipmanlar dahil 8.500 9.000 bütçem var.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Beyler DA2 sistem sipariş verecek oluyorum almak çok istiyorum vakit geçmesin daha diyorum ama forumda sorunlar sorunlar var hep herkesin bi şikayeti var sipariş verecem diyorum bi foruma bakayım ilk sonra veririm diyorum bi bakıyorum yine sorunu olan birisi. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa başka PC önerir misiniz? Ful + ful ekipmanlar dahil 8.500 9.000 bütçem var.
Sorun yaşayanların hepsi bu foruma sorunlarını yazdığı için sistemin çok sorunlu olduğunu sanıyorlar. Bende hiç bir sıkıntı yok.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Kasa Spec Delta ile değiştirilip alınabilecek bir sistem.

SSD ile sorun yaşayanları görmüştüm ama sorunlu değil bildiğim kadarıyla.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yaşayanların hepsi bu foruma sorunlarını yazdığı için sistemin çok sorunlu olduğunu sanıyorlar. Bende hiç bir sıkıntı yok.
Bende sorun yaşayacağımı sanmıyorum aslında ama ailem int üzerinden sipariş yapmak çok istemiyor üstüne üstlü itopya sitesini ilk defa duydular şikayet var sitesini girmişler falan bu site olmaz falan diyorlardı şimdi ikna ettim yeniden falan ama ya sıkıntı çıkarsa diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa Spec Delta ile değiştirilip alınabilecek bir sistem.

SSD ile sorun yaşayanları görmüştüm ama sorunlu değil bildiğim kadarıyla.
Aynen reis onun gelmesini bekliyorum sürekli geldi şuan ama içimde kuşku da var

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Bende sorun yaşayacağımı sanmıyorum aslında ama ailem int üzerinden sipariş yapmak çok istemiyor üstüne üstlü itopya sitesini ilk defa duydular şikayet var sitesini girmişler falan bu site olmaz falan diyorlardı şimdi ikna ettim yeniden falan ama ya sıkıntı çıkarsa diye düşünüyorum
Senin hatan olmadığı sürece (ekran kartını takarken zarar vermek vs.) değişim talep edebilirsin.

Nasılsa o kadar para vermişsin değiştirmek senin hakkın. Umarım sıkıntı çıkmaz :)

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Senin hatan olmadığı sürece (ekran kartını takarken zarar vermek vs.) değişim talep edebilirsin.

Nasılsa o kadar para vermişsin değiştirmek senin hakkın. Umarım sıkıntı çıkmaz :)
10 gün gelse sonra geri göndersek falan 1 ay kadar geçer gibi geliyo toplam .d Montaj olarak almayı düşünüyorum aslında ama demonte olarak önerirseniz öyle de alabilirim

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Beyler DA2 sistem sipariş verecek oluyorum almak çok istiyorum vakit geçmesin daha diyorum ama forumda sorunlar sorunlar var hep herkesin bi şikayeti var sipariş verecem diyorum bi foruma bakayım ilk sonra veririm diyorum bi bakıyorum yine sorunu olan birisi. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa başka PC önerir misiniz? Ful + ful ekipmanlar dahil 8.500 9.000 bütçem var.
Aga benim sistem şimdi geldi sapasağlam bi tek pcyi kurcam bişey olursa size yazarım ama olmayacak gibi

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
10 gün gelse sonra geri göndersek falan 1 ay kadar geçer gibi geliyo toplam .d Montaj olarak almayı düşünüyorum aslında ama demonte olarak önerirseniz öyle de alabilirim
Daha hızlı gelmesini istiyorsan ve parçaları takmayı biliyorsan demonte şekilde sipariş verebilirsin. Ama parçaları takmayı bilmiyorsan montajlı şekilde sipariş verebilirsin. Sadece ekran kartını sen takıyorsun. Bana 8-9 günde ulaştı montajlı şekilde.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Aga benim sistem şimdi geldi sapasağlam bi tek pcyi kurcam bişey olursa size yazarım ama olmayacak gibi
Tamam reis beklerim herhangi sıkıntı çıkarsa da bilgilendirirsen sevinirim :)

Daha hızlı gelmesini istiyorsan ve parçaları takmayı biliyorsan demonte şekilde sipariş verebilirsin. Ama parçaları takmayı bilmiyorsan montajlı şekilde sipariş verebilirsin. Sadece ekran kartını sen takıyorsun. Bana 8-9 günde ulaştı montajlı şekilde.
Yakınım var pc'den anlayan ama bende takabilirim gibi de geliyo int üzerinden :D

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Tamam reis beklerim herhangi sıkıntı çıkarsa da bilgilendirirsen sevinirim :)

Yakınım var PC'den anlayan ama bende takabilirim gibi de geliyo int üzerinden :D
Takabilirseniz demonte sipariş verin. Umarım sıkıntı çıkmaz :D

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
tam tersi işlemci kullanımında sorun var bende monitörüm yok tv ye baglı monitör gelincede aynı sorun olursa iade edecegim sistemi

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Top Bottom