Anakart Değiştirme Şansı Olsa Mükemmel Sistem Ama Bu Hali De Alınır![]()
CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Site güvenilir mi![]()
CYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Evet, güvenilir.Site güvenilir mi
Sıkıntı yok alınır o anakartla(ben kullanyorum ancak uv işlemi yapılması gerekiyor.)Anakart Değiştirme Şansı Olsa Mükemmel Sistem Ama Bu Hali De Alınır
güvenilirSite güvenilir mi
Dostum görememişim yazdığını kusurs bakmaAlınır Dedim Zaten Hocam![]()
Uv nedir bilmiyorum daSıkıntı yok alınır o anakartla(ben kullanyorum ancak uv işlemi yapılması gerekiyor.)
Gayet normal bir durum , tüm mağazalar tüm ürünlerine bir miktar zam koydu .Arkadaşlar cumartesi itopyaya gittim sistemi almaya özelleştirilmiş hali ile 6267 lira idi dun gece gelen zam ile stok hali ile 6260 olmuş 6200-6300 e sistem arıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum iyi forumlar
Dostum itopyadan ben hic memnun kalmadım gittiğimde işlemci stoğu yok dendi ardaşla konuşunca kurun değişikliği yuzunden bekletiyoruz dendi doların yukselişini anlıyorum ama bir gunde 800 lira zammı doğru bulmuyorum zorunlu kalmadıkca itopyadan bir şey almayıda düşünmüyorumGayet normal bir durum , tüm mağazalar tüm ürünlerine bir miktar zam koydu .
Malum zam açıklamasından sonra