KayzerAgustus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Yunus Yıldırım
- Bütçe
- 5000
Selamlar. Dac ve iem satın almak istiyorum. Lakin emin olamadım. Şu modeller arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Site hakkında bilgisi olan var mı güvenilir midir ?
hesaudio.com
hesaudio.com
hesaudio.com
İem için şu marka modelleri düşünüyorum. Kullanan tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Metal, rock, enstrümantal müzikler dinliyorum.
shenzhenaudio veya hifigo üzerinden alacağım. Bütçem dac için 5000 TL iem için 5000 TL.
Fiio KA13

Fiio KA13 Taşınabilir USB Dac / Amp
Fiio KA13 mini masaüstü amplifikatörü, performansını tam olarak ortaya çıkarmak için bir masaüstü moduna sahiptir. Masaüstü düzeyindeki donanımın inanılmaz yüksekliklerine ulaşarak dongle'ların neler yapabileceğini size gösterelim.
FiiO BTR13

FiiO BTR13 Bluetooth Headphone Amplifier with LDAC, aptX Adaptive, aptX HD, AAC
FiiO BTR13 Bluetooth kulaklık amplifikatörü, aptX uyarlamalı, aptX HD, AAC (çift CS43131 3.5mm dengesiz ve 4.4mm dengeli
iBasso DC03Pro

iBasso DC03Pro Taşınabilir DAC Kulaklık Amplifikatörü 2x CS43131 USB-C 32bit 384kHz DSD256
iBasso DC03Pro Taşınabilir DAC Kulaklık Amplifikatörü 2x CS43131 USB-C 32bit 384kHz DSD256
İem için şu marka modelleri düşünüyorum. Kullanan tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Metal, rock, enstrümantal müzikler dinliyorum.
Hidizs MP145
Simgot Supermix 4shenzhenaudio veya hifigo üzerinden alacağım. Bütçem dac için 5000 TL iem için 5000 TL.