Neler Yeni

Dacia 1.9D Çift Kabin Nasıl Bir Arabadır?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Diğer pikaplara göre ucuz çiftçiyiz şuan lada samara var baya sıkıntı her hafta sanayide nerdeyse bu araçta ucuz geldi gözümüze hem 2005 model bi kusuru var mıdır sizce kronik hatasu veya parçası açısından falan

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eşek dizeldir. Aynı motorun kangoda olması lazım. O arabada da gitmez , sorunludur , uğraşılmaz. Bana kalırsa alınmaz.
Ayrıca turbosuz hiçbir dizeli önermem. Tork harici hiç bir katkısı olmaz

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşek dizeldir. Aynı motorun kangoda olması lazım. O arabada da gitmez , sorunludur , uğraşılmaz. Bana kalırsa alınmaz.
Ayrıca turbosuz hiçbir dizeli önermem. Tork harici hiç bir katkısı olmaz
Hocam sorunları neler onu anlamadım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sorunları neler onu anlamadım
Sorun motorun kendisi dostum. Her an her sorunu çıkarabilecek bir motor. Kangoolara bak. 1.9 d motorlar var fakat ağırlık 1.5 dci motor. Çünkü hem sorunsuz hemde daha yeni bir motor.
1.9 dizel dediğimiz motorda turbo yok. Mekanik sistem enjektör pompa var. Bu arabanın sanayide yüzüne bakacaklar mı? Bakarlar dersen alınır. Samarayı satma planındaydın eski konulardan hatırlıyorum. Fakat bu bütçelerde altındakinden iyi bir araba yok gibi gözüküyor. Piyasanın halini sende biliyorsundur. Bu yüzden söylüyorum

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun motorun kendisi dostum. Her an her sorunu çıkarabilecek bir motor. Kangoolara bak. 1.9 d motorlar var fakat ağırlık 1.5 dci motor. Çünkü hem sorunsuz hemde daha yeni bir motor.
1.9 dizel dediğimiz motorda turbo yok. Mekanik sistem enjektör pompa var. Bu arabanın sanayide yüzüne bakacaklar mı? Bakarlar dersen alınır. Samarayı satma planındaydın eski konulardan hatırlıyorum. Fakat bu bütçelerde altındakinden iyi bir araba yok gibi gözüküyor. Piyasanın halini sende biliyorsundur. Bu yüzden söylüyorum
Evet hocam dediğiniz doğru teşekkürler

Top Bottom