EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Hatta iyiymiş bu. Alabilirsin. yalnız ekran kartının soğutması pek iyi değil haberin olsun. P1 killeri 240gb ssd ve 8gb ramle önerirdim ama teknobiyotik.İTopya dan toplamak zorundayım veya sinerji den 4900 bütçem var varsa toplama veya sistem önerilere açığım. Alıntıyı görüntülebende bunu topladım ama
Ekran kartı soğutmasını nasıl düzeltirim ki? Ek fan vs vs olurmu ki? Sonradan ama link alayım ona da bi bakayımHatta iyiymiş bu. Alabilirsin. yalnız ekran kartının soğutması pek iyi değil haberin olsun. P1 killeri 240gb ssd ve 8gb ramle önerirdim ama teknobiyotik.
Zor o işler.Ekran kartı soğutmasını nasıl düzeltirim ki? Ek fan vs vs olurmu ki? Sonradan ama link alayım ona da bi bakayım
Zor o işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknogiyotiğin deposu var ordan alabiliyorsun. Sipariş verirken depodan al seçeneği var.
Aynen biliyorum tuzladaZor o işler.
Teknogiyotiğin deposu var ordan alabiliyorsun. Sipariş verirken depodan al seçeneği var.
Bence bu sistemi al
Aynen biliyorum tuzlada
P1 killer yapmak istediklerimle daha pahalıHatta iyiymiş bu. Alabilirsin. yalnız ekran kartının soğutması pek iyi değil haberin olsun. P1 killeri 240gb ssd ve 8gb ramle önerirdim ama teknobiyotik.
PSU yu da değiştir +80 montaj hizmeti de ekleBence bu sistemi al
Teknobiyotik P1 Killer - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1050Tİ 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Belleği 1x8gb adata yap
Ssd'yi wd green 240gb yap.
Böyle bütçebe uyuyor.
Psu değiştirmeye gerek yok 80+ her şey demek değil. Ama p1 killer almana değer çünkü dadg2'deki ekran kartı ısınan bir model ve fanları çok sesli.P1 killer yapmak istediklerimle daha pahalı
PSU yu da değiştir +80 montaj hizmeti de ekle
Yine istediğim şeylerle artıyor İtopyada ki de arttı dolar sağolsun 4958 TL olduB450M S2H ve 1660s ile 4848 TL ediyor,piyasadaki en mantıklı sistem.
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
Ses sorun değil.PSU değiştirmeye gerek yok 80+ her şey demek değil. Ama p1 killer almana değer çünkü dadg2'deki ekran kartı ısınan bir model ve fanları çok sesli.
O zaman itopyadaki sistemi alabilirsin,fiyatına göre iyi.Ses sorun değil.