Neler Yeni

Dağ bisikleti normal yolda kulanılırmı?

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Dalkılıç
Sırf disk fren diye diğer parçalardan odun vermeye gerek yok.
V fren hem masrafsız sorunsuz ekonomik olur benim 3 tane bisikletim var disk frenden çektiğimi hiç bir seyden çekmedim v fren adamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı gayet iyi hocam 900 e zorla kalan para ile güzel bir bakım yaparsın.
Önünüze birden bir şey çıkınca da adamdır diyebilir misiniz acaba? İsterseniz uygun bir zamanınızda Disk vs V-FREN duruş mesafe testini izleyin. Ayrıca ödün vermek gibi bir şey söz konusu değil, bisiklette en önemli 2 şey ekipman ve frendir. Ayrıca lastiklerin aynı olduğunu varsayarsak V-FREN ıslak zeminde ani frende sizi yolda tutmaz, kontrollü fren yapmanız lazım. Ani durmanız gereken yerde de sonu kazayla bitmesi muhtemel.
(Dakika 1:35'i açınız)

Son düzenleme:

TheDaryL

80+
https://www.hepsiburada.com/corelli-snoop-3-3-dag-bisikleti-21-vites-20-jant-10-alloy-kadro-p-HBV00000VFLAH?magaza=VELESBİTCİM&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6810.shop.nelk.spor-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwo4mIBhBsEiwAKgzXOPS_iRjsrgS-EtCiieC_4NE_4sJYwoZUNIX7CF7CafLHES03M_fSXxoCYboQAvD_BwE Almak istediğim bisiklet bu ancak dağ bisikleti diyor ben bisikletten fazla anlamıyorum dağ bisikleti olursa normal yolda kullanamazmıyım yada ne gibi dezavantajları olur yada 1200tl nin altında başka önerebileceğiniz bisiklet varmı?
Piyasada ki çoğu 12-18 arası bisiklet kullananların altında ki bisiklet zaten dağ bisikleti diye geçiyor.

Kullanılır tabi ki

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman çok daha iyi fiyat al geç.
Bakım için gerekli malzemeler için konu açarsan yardımcı da olurum.👍
zaten bende eski bisikletçi olduğum için çoğu malzeme var. temel bakım için wd40+sıvı gress yeterli olurmu? önce wd 40 ile eski yağı alıp(diş fırçası ile) sonra sıvı gressle tekrar yağlarım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
https://www.hepsiburada.com/corelli-snoop-3-3-dag-bisikleti-21-vites-20-jant-10-alloy-kadro-p-HBV00000VFLAH?magaza=VELESBİTCİM&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6810.shop.nelk.spor-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwo4mIBhBsEiwAKgzXOPS_iRjsrgS-EtCiieC_4NE_4sJYwoZUNIX7CF7CafLHES03M_fSXxoCYboQAvD_BwE Almak istediğim bisiklet bu ancak dağ bisikleti diyor ben bisikletten fazla anlamıyorum dağ bisikleti olursa normal yolda kullanamazmıyım yada ne gibi dezavantajları olur yada 1200tl nin altında başka önerebileceğiniz bisiklet varmı?
Sizi fazla yormaz,herkes yorar demiş ama çokta doğru değil ama doğru.2 yıldır falan normal yolda dağ bisikleti kullanıyorum, (Bianchi Aspid 24) hissiyatı gayet iyi yokuşlarda bazen yorulabilirsiniz pekte sıkıntı çıkarmıyor.Yol bisikletinde yapamayıpta dağ bisikletinde yapabildiğiniz bir çok hareket var; Ön kaldırmak,arka kaldırmak,bir yerlerden atlamak,aşırı taşlı bir yolda zorlanmadak ilerlemek vs.Ama ben 2 yıl kullandıktan sonra arkadaşımın yol bisikletine bindim ve pedala bastığım anda fırladım noluyor lan falan dedim çünkü lastikler adeta akıyor ve hissiyatı dağ bisikletinden çok daha farklı.

rookie27

80+ Gold
Önünüze birden bir şey çıkınca da adamdır diyebilir misiniz acaba? İsterseniz uygun bir zamanınızda Disk vs V-FREN duruş mesafe testini izleyin. Ayrıca ödün vermek gibi bir şey söz konusu değil, bisiklette en önemli 2 şey ekipman ve frendir.
3/4 yıldır ciddi şekilde bisiklet sürüyorum kaliteli Shimano marka pabuç ve doğru fren ayarı ile hiç bir problem olmaz karşılaştırma zaten vardı arada çok fazla fark yok her sene ortalama 80/100 TL masraf farkı var kesinlikle değmez. V fren benim için yeterlidir hemen de durabililirim.👍

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Dalkılıç
3/4 yıldır ciddi şekilde bisiklet sürüyorum kaliteli Shimano marka pabuç ve doğru fren ayarı ile hiç bir problem olmaz karşılaştırma zaten vardı arada çok fazla fark yok her sene ortalama 80/100 TL masraf farkı var kesinlikle değmez. V fren benim için yeterlidir hemen de durabililirim.👍
Peki hocam size kanıtları sunuyorum ama siz hala diretiyorsunuz. Tercihlerimiz farklı olabilir tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom