Neler Yeni

Dağ bisikleti normal yolda kulanılırmı?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Asfalt da kullanabilirsiniz fakat dağ bisikletlerinin tekerleri bir tık büyük olduğu için boşa enerji sarf etmiş olursunuz. Genel olarak asfalt az da kötü yollarda kullanmayı planlıyorsanız hibrit bir bisiklet tercih edebilirsiniz. Şunu da belirteyim isterseniz dağ bisikleti alıp tekerleri daha ince asfaltta sizi zorlamayacak tekerleri sonradan bisikletinize takabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
çağatay selek
Son düzenleme:

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Link atar mısın hocam inceleyeyim ?
sıfır olarak internette bulamadım. eski bir modelde değil. bisiklet 26 jant 21 vites 18 inç kadro olması lazım. full takım shimano tourney(yenilenmiş olan) vites ve fren kolları ise ef 41 model.

rookie27

80+ Gold
sıfır olarak internette bulamadım. eski bir modelde değil. bisiklet 26 jant 21 vites 18 inç kadro olması lazım. full takım shimano tourney(yenilenmiş olan) vites ve fren kolları ise ef 41 model.
Hocam saydığınız özellikler gayet iyi.
Full Shimano takım ise alınır.
Aynakol nedir bu arada o da baya önemli.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam saydığınız özellikler gayet iyi.
Full Shimano takım ise alınır.
Aynakol nedir bu arada o da baya önemli.
bisikletin internette özellikleri yazmadığı için fotoğraflardan anlıyorum. aynakolda bişey yazmıyor düz siyah. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...bisiklet-umit-soprano-hatasiz-906901816/detay bisiklet bunun aynısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bisikletin internette özellikleri yazmadığı için fotoğraflardan anlıyorum. aynakolda bişey yazmıyor düz siyah. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...bisiklet-umit-soprano-hatasiz-906901816/detay bisiklet bunun aynısı.
kadro 19 yazmış ama 19 değildir zaten 26 janta 19 fazla gelir.

rookie27

80+ Gold
Sırf kitlenebilir maşa var diye V-FREN gibi eski teknolojiye sahip bir bisiklet almak bence saçma olur.
Sırf disk fren diye diğer parçalardan odun vermeye gerek yok.
V fren hem masrafsız sorunsuz ekonomik olur benim 3 tane bisikletim var disk frenden çektiğimi hiç bir seyden çekmedim v fren adamdır.

kadro 19 yazmış ama 19 değildir zaten 26 janta 19 fazla gelir.
Fiyatı gayet iyi hocam 900 e zorla kalan para ile güzel bir bakım yaparsın.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sırf disk fren diye diğer parçalardan odun vermeye gerek yok.
V fren hem masrafsız sorunsuz ekonomik olur benim 3 tane bisikletim var disk frenden çektiğimi hiç bir seyden çekmedim v fren adamdır.

Fiyatı gayet iyi hocam 900 e zorla kalan para ile güzel bir bakım yaparsın.
bunu almayacağım zaten. gösterme amaçlı bu ilanı attım. 700 e bunun aynısını alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,513
Üyeler
165,837
Son üye
Kualp
Top Bottom