Dağ bisikleti normal yolda kulanılırmı?

Ben kullanıyorum ha bir tık yorar ama o duruşu yol tutuşu ve verdiği hissiyat için kesinlikle değer.
Yokuş aşağı 61 gördüm en fazla Mosso Wildfire. 61 ile giderken bisiklet artık fren yap diye ağlıyordu en son o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanırsın ama yorar, yokuşlarda maşası seni baya zora sokar.
Kilitlenebilir maşalı bir dağ bisikleti alır ise sorun olmaz.

Ben kullanıyorum ha bir tık yorar ama o duruşu yol tutuşu ve verdiği hissiyat için kesinlikle değer.
Yokuş aşağı 61 gördüm en fazla Mosso Wildfire. 61 ile giderken bisiklet artık fren yap diye ağlıyordu en son o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilitlenebilir maşalı bir dağ bisikleti alır ise sorun olmaz.
Evet ancak bu bütçe de kilitlenebilir maşa bisiklet yok diye biliyorum.

Yorar hocam onun dışında tercih meselesi.

sırf bozuk yollardan gitmeyi sevdiğim için dağ bisikleti almıştım normal yoldada gidiyor ama extra yorucu

Evet ancak bu bütçe de kilitlenebilir maşa bisiklet yok diye biliyorum.
Bütçeyi görmedim kusura bakmayın.
Bütçe biraz artar ise bu bisiklette kilitlenebilir maşa mevcut f/p bisiklet.

tabii ki gider, mesela ben dağ bisikletini genelde şehir içinde sürerim çünkü bizim buralarda bisiklet sürecek arazi çok yok, tepki süresi gibi şeyler de eksiğini pek hissetmiyorum ama yarış bisikletlerine göre daha verimsiz olduğunu da fark etmedim değil ki o ağır araçla hafif ve optimize yarış bisikletine verim olarak ulaşmak biraz da hayal zaten.

Son düzenleme:
Bütçeyi görmedim kusura bakmayın.
Bütçe biraz artar ise bu bisiklette kilitlenebilir maşa mevcut f/p bisiklet.

1200tl den az bir şekilde fazla yormayacak kolay sürülen bir bisiklet önerebilirmisin ben ilk defa alıp bineceğim için fazla zorlamaz ise iyi olur

1200tl den az bir şekilde fazla yormayacak kolay sürülen bir bisiklet önerebilirmisin ben ilk defa alıp bineceğim için fazla zorlamaz ise iyi olur
Bu bisiklet çok iyi olurdu hocam 400TL farkın kuruşuna kadar değer.
1200TL de sıfır iyi bisiklet yok anca 2.el var.

Geri