ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Biter korkusuyla neredeyse herkese attım yanlışlıkla anneanneme bile göndermişimKonu ilk açıldığında aldım hala stok var vay anasını la
Biter korkusuyla neredeyse herkese attım yanlışlıkla anneanneme bile göndermişimKonu ilk açıldığında aldım hala stok var vay anasını la
aga batırdık sen diyon zengin ettiniz :d ? adam çok yanlış koydu kesinlikle iptal edilcek hepsi.zengin ettiniz satıcıyı
kendi para biriminle euro yu karşılaştırmayın öyle yaparsanız tabi 500+ gibi ücret çıkar satan satıcı zaten türkiye için satiyor diye yaziyoraga batırdık sen diyon zengin ettiniz :d ? adam çok yanlış koydu kesinlikle iptal edilcek hepsi.
Arkadaşlar ihtiyacı olan direkt düşünmeden alsın.Vergiler dahil olsa bile 100 TL vergi desek (o kadar olmaz da o da %1 ihtimal falan) 30 Euro'luk ürün yani.Her türlü mantıklı yapıştırın gitsin.Bisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trAlıntıyı görüntüleManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle