no-name
80+ Silver
İndirim değil yanlış girildiindirim bitti galiba 548 TL gözüküyor
İndirim değil yanlış girildiindirim bitti galiba 548 TL gözüküyor
teslim almıyorsun ürün geri dönüyorbeyler bir sorum var ürün iptal ediliyor biliyorum bu ürün için konuşmuyorum , olduki vergi çıktı ödemek istemiyorum iade etmek istiyorum ürünü nasıl işliyor süreç ?
bu kadar mı satıcıya ürün geri dönünce iade otomatik geliyor mu ?teslim almıyorsun ürün geri dönüyor
evet oluyor ama süreç çok uzuyor , vergi çıksa bile alınır fiyatı görüyosun zatenbu kadar mı satıcıya ürün geri dönünce iade otomatik geliyor mu ?
evetevet oluyor ama süreç çok uzuyor , vergi çıksa bile alınır fiyatı görüyosun zaten
ben 3 tane almıştım hala iptal olmadı ama belli olmazevet
bu arada sanırsam belirli bir sayıya kadar iptal ediliyor çünkü ürün sınırsız stok koyulduğundan milyonlar aldı :d
gece gece ekledim sepete kartta para yoktu kafayı yedim sabah attım parayı karta tam sipariş edicem bir de ne göreyim Satın alma seçeneklerini görBisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trAlıntıyı görüntüleManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Coord, Beden S : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
valla bilmiyorum bende 5 dane aldım ama gelicek gibi sanki umudum var ilk alanlardanımben 3 tane almıştım hala iptal olmadı ama belli olmaz