aga bune dümdüz desen mesen yok allah aşkına bununla aldığımızı karşılaştırman hiç mantıklı bile değil.mesela linkteki eldivenden daha iyisi decathlonda 130 TL
100tl den fazlaya satmayı denemeyin benceST 100 Dokunmatik Dağ Bisikleti Eldiveni Siyah
ST 100 Dokunmatik Dağ Bisikleti Eldiveni Siyah null Yaz aylarında bitki örtüsünde endişelenmeden bisiklet sürün. Ellerinizde ikinci cilt etkisi yaratın! Dağ bisikleti antrenmanlarının vazgeçilmezi, eli sarar. Dokunmatik ekranlarla uyumluwww.decathlon.com.tr
L ÇektimArkadaşlar stokları eklenmiş bir miktirar 1'inci ve 2'inci üründede stok var xs ve L BEDEN eklenmiş
İade iş günü içerisinde yatar pazartesi salıAldıktan 1 dakika sonra stok yenilendi şansa bak, iade ne zaman geri yatıyor bilen var mı ?
Stokları yenilendi M beden de var bakarsınBedenleri çözemedim ben l aldım ama ins olur elime
Bunuda ekle istersenBisiklet kullanan varsa kaçırılmayacak fiyat normal fiyatı '400'TL bandında
link bırakıyorum yurt dışından geliyor 29.99 TL den başka ücret istemiyorlar ücretsiz kargo.
Yapıştırın
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk grafiti, L beden : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trManiac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Moda
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross için, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk Mogli (XL) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fiyat çok uygun ben yanlışıkla buldum ürünü normalde en pahalı bisiklete bakıcaktım yalnışıkla en düşüğe tıkladım ve eldiveni gördümBir tane daha mı alsam siye düşünmekten başka işlerimi yapamıyorum
Hocam bunu gördüm de rengi görseli olmadığı için eklemedimBunuda ekle istersen
Maniac Race Wear hafif eldiven, dağ bisikleti, Downhill Enduro motokros Freeride DH MX MTB BMX Quad Cross, hızlı kurur, kaymaz ve nefes alır, renk koord https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7785CT1/ref=cm_sw_r_apan_i_0SRGRE19XTTB9WJ52B7Q?psc=1