abi yavaş sen bana discord at konuşuruz : )Ay yerim ne güzel anlattın öyle
çok kabarıyor fazla kabarmasını istemediğim için ne kullanmam lazım diyimhafif kıvırcık hafif dalgalı kabarık bir saçım var ama saçım için ne gibi krem veya şampuan kullanmam lazım
Katı sabun kullanıyorsan eğer saçı kabartır.Şampuan ile de çok kabarıyorsa başka yöntemler araman lazım kardom =)abi yavaş sen bana discord at konuşuruz : )
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok kabarıyor fazla kabarmasını istemediğim için ne kullanmam lazım diyim
Panten'in argan yağlı şampuanını deneyebilirsiniz kabarma yapmıyor. Onun dışında saç spreyleri (sabitlemek için değil) falan var onları deneyebilirsiniz.çok kabarıyor fazla kabarmasını istemediğim için ne kullanmam lazım diyim
panten değil patenPanten'in argan yağlı şampuanını deneyebilirsiniz kabarma yapmıyor. Onun dışında saç spreyleri (sabitlemek için değil) falan var onları deneyebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/urban-care-style-guide-elastic-curl-mousse-200-ml-p-SGCOSME27663 bu ürünü öneririm ben altta olanı kullanıyorum ve memnunum bildiğim kadarıyla curl dalgalı saçlar için kullanılıyorhafif kıvırcık hafif dalgalı kabarık bir saçım var ama saçım için ne gibi krem veya şampuan kullanmam lazım
Varlığınızı belirtmek için veya ilgi çekmek için gereksiz ve komik olmayan mizaha başvurmanıza gerek yok aslında.panten değil paten
varlığımı belirtmeme gerek mi var düzgün yaz dalga geçmim alıncak bir şey yok bunda gül geçVarlığınızı belirtmek için veya ilgi çekmek için gereksiz ve komik olmayan mizaha başvurmanıza gerek yok aslında.
hızınız 102Ay yerim ne güzel anlattın öyle
Ay yerim ne güzel anlattın öyle