Dağınık dalgalı saçlar için ne kullanmalıyım ?

Krem kullanmanıza gerek yok genelde önerilmez eğer boyalı bir saça sahip değilseniz. Gliss marka şampuanlardan bir tık uzak durabilirsiniz eğer daha çok kabarmasını istemiyorsanız çünkü kullandığım hemen hemen her şampuanı anlamsız bir biçimde saçı kabartıyor. Tam olarak saç yapınızı (yıpranmış ,uzun vs.) bilemediğim için çok bir şey diyemem çünkü hemen hemen hepsi aynı işi görüyor. Koku dışında farkını pek görmedim fakat daha fazla hacim kazanması benim için sıkıntı değil derseniz Gliss Supreme Length önerebilirim.

abi yavaş sen bana discord at konuşuruz : )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok kabarıyor fazla kabarmasını istemediğim için ne kullanmam lazım diyim
Katı sabun kullanıyorsan eğer saçı kabartır.Şampuan ile de çok kabarıyorsa başka yöntemler araman lazım kardom =)

çok kabarıyor fazla kabarmasını istemediğim için ne kullanmam lazım diyim
Panten'in argan yağlı şampuanını deneyebilirsiniz kabarma yapmıyor. Onun dışında saç spreyleri (sabitlemek için değil) falan var onları deneyebilirsiniz.

Panten'in argan yağlı şampuanını deneyebilirsiniz kabarma yapmıyor. Onun dışında saç spreyleri (sabitlemek için değil) falan var onları deneyebilirsiniz.
panten değil paten

Varlığınızı belirtmek için veya ilgi çekmek için gereksiz ve komik olmayan mizaha başvurmanıza gerek yok aslında.
varlığımı belirtmeme gerek mi var düzgün yaz dalga geçmim alıncak bir şey yok bunda gül geç

hocam benim de aynı şekilde sizin gibi hafif kıvırcık ve dalgalı saçım var çeneme kadar geliyor
merak ettiğim şu neden krem kullanmak istiyorsunuz ? bilmediğimden soruyorum krem bu kadar önemli mi ?

Geri