35tl düşürdüm. Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorumİndirim
Açıklamaya her şeyi koydum. Ürün sıfır olduğundan kutusunu açamıyorum. Zaten test edilecek bir şeyi yok ama sanırım sorun görünmemesi. 5 günde sadece 31 kişi görmüş normal mi? Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorumdaha ayrıntılı fotoğraf daha ayrıntılı bilgi teknolojik bir şeyse gerekli testleri de yapıp paylaş
başlığında bir sıkıntı var o zaman aynı ürünün diğer ilanlarına bak bazıları mesela marka yazmadan model yazıyor o şekilde daha çok öne çıkıyor35tl düşürdüm. Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıklamaya her şeyi koydum. Ürün sıfır olduğundan kutusunu açamıyorum. Zaten test edilecek bir şeyi yok ama sanırım sorun görünmemesi. 5 günde sadece 31 kişi görmüş normal mi? Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
İnsta gibi sitelerde reklam yapSarı siteden veya herhangi başka sitelerden bir ürün satmayı hızlandırmak için neler yapılabilir? (doping dışında)
Bana kalırsa indirim yapılmamalı. Hızlı satılmak için uğraşılmamalı. Örnek vereyim. Yaklaşık 1-2 ay önce 2.el bir kulaklık satışa koydum. Alan kişi öğrenciyim, biraz düşer misin fiyatını vs. diye söyleyince bende kenarda duracağına bir kişinin işi görülsün diye indirim yaptım. Arkadaş ürünü alıp incelerken bir güzel kırmış ve benim haberim olmadan siteye kabul ettirip geri göndermiş. Sonra ben sorunca bana yazıyor ki: Zaten ucuz verdiğinden anlamam gerekiyordu. Ticarette şunu bilmek lazım. Kimseye iyilik vs. yapmayacaksın. Sonra senin başın yanıyor. Piyasa değerine koyacaksın. Zaten sen ürününün temiz olduğunu biliyorsun. Elbet alacaklar o ürünü.Sarı siteden veya herhangi başka sitelerden bir ürün satmayı hızlandırmak için neler yapılabilir? (doping dışında)
Dostum her şey anahtar kelimelerde saklı, örneğin bir mouse satıyorsun, başlığa: xxx gaming mouse, açıklama kısmına da oyuncu mouse diye yazmanı tavsiye ederim.35tl düşürdüm. Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
Açıklamaya her şeyi koydum. Ürün sıfır olduğundan kutusunu açamıyorum. Zaten test edilecek bir şeyi yok ama sanırım sorun görünmemesi. 5 günde sadece 31 kişi görmüş normal mi? Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
yazdım onuDostum her şey anahtar kelimelerde saklı, örneğin bir mouse satıyorsun, başlığa: xxx gaming mouse, açıklama kısmına da oyuncu mouse diye yazmanı tavsiye ederim.
doping sayılırİnsta gibi sitelerde reklam yap
cidden hiç gerek yok olay tamamen başlıkta bana da oluyor sürekli değişiyroum 1 günde satıyorumyazdım onu
doping sayılır