Neler Yeni

Daha hızlı ürün satma

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Sarı siteden veya herhangi başka sitelerden bir ürün satmayı hızlandırmak için neler yapılabilir? (doping dışında)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
daha ayrıntılı fotoğraf daha ayrıntılı bilgi teknolojik bir şeyse gerekli testleri de yapıp paylaş

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35tl düşürdüm. Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha ayrıntılı fotoğraf daha ayrıntılı bilgi teknolojik bir şeyse gerekli testleri de yapıp paylaş
Açıklamaya her şeyi koydum. Ürün sıfır olduğundan kutusunu açamıyorum. Zaten test edilecek bir şeyi yok ama sanırım sorun görünmemesi. 5 günde sadece 31 kişi görmüş normal mi? Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
35tl düşürdüm. Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum

Açıklamaya her şeyi koydum. Ürün sıfır olduğundan kutusunu açamıyorum. Zaten test edilecek bir şeyi yok ama sanırım sorun görünmemesi. 5 günde sadece 31 kişi görmüş normal mi? Üstüne üstlük sitede aynı model kulaklığı satan diğer insanlardan daha ucuza satıyorum
başlığında bir sıkıntı var o zaman aynı ürünün diğer ilanlarına bak bazıları mesela marka yazmadan model yazıyor o şekilde daha çok öne çıkıyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlığında bir sıkıntı var o zaman aynı ürünün diğer ilanlarına bak bazıları mesela marka yazmadan model yazıyor o şekilde daha çok öne çıkıyor
tamamdır sağ ol

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sarı siteden veya herhangi başka sitelerden bir ürün satmayı hızlandırmak için neler yapılabilir? (doping dışında)
Bana kalırsa indirim yapılmamalı. Hızlı satılmak için uğraşılmamalı. Örnek vereyim. Yaklaşık 1-2 ay önce 2.el bir kulaklık satışa koydum. Alan kişi öğrenciyim, biraz düşer misin fiyatını vs. diye söyleyince bende kenarda duracağına bir kişinin işi görülsün diye indirim yaptım. Arkadaş ürünü alıp incelerken bir güzel kırmış ve benim haberim olmadan siteye kabul ettirip geri göndermiş. Sonra ben sorunca bana yazıyor ki: Zaten ucuz verdiğinden anlamam gerekiyordu. Ticarette şunu bilmek lazım. Kimseye iyilik vs. yapmayacaksın. Sonra senin başın yanıyor. Piyasa değerine koyacaksın. Zaten sen ürününün temiz olduğunu biliyorsun. Elbet alacaklar o ürünü.

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü

Dostum her şey anahtar kelimelerde saklı, örneğin bir mouse satıyorsun, başlığa: xxx gaming mouse, açıklama kısmına da oyuncu mouse diye yazmanı tavsiye ederim.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Top Bottom