Daha önce fivem sunucusunda oynadınız mı?

KNOESS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Arkadaşlar selamlar benim main oyunum fivem yani gta 5 roleplay uygulaması gibi
siz daha önce fivem oynadınız mı ?
oynayanlar bilir şu aralar düzgün rol yapılan sunucular yok bütün sunucularda çok fazla gun rp dönüyor ben bu durumdan çok sıkıldım ve kendi sunucumu açtım çok para harcandı sunucumuza kasaba olduğu için çifçilik mesleği falan her şey aldık türkiyede daha iyisi yoktu ama oyuncu sayımız çok düşük olduğundan dolayı 1 ay önce kapatmak zorunda kaldık benim içimde kaldı 01.01.2023 tarihinde yeniden açsak Donanım arşividen güzel roller yapacak kişiler gelir mi?

Eskisi gibi oynasam gelirdimde, şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin umarım başarırsınız bu sefer.

Eskisi gibi oynasam gelirdimde, şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin umarım başarırsınız bu sefer.
rol yapmayı unuttuysan sorun yok roller bozulmadığı sürece
umarım bu sefer olur teşekkürler

1000 saat falan oynadım. Son 1-2 yıldır bıraktım oynamayı güzel sunucu olmadığından. Hafta içi üniversite olduğu için haftasonları oynamaya gelirim.

rol yapmayı unuttuysan sorun yok roller bozulmadığı sürece
umarım bu sefer olur teşekkürler
Yok rol yapmayı unutmadımda çok oyun oynamıyorum müsait falan olamıyorum genelde bilmiyorum 2023 de nasıl olurda :D

1000 saat falan oynadım. Son 1-2 yıldır bıraktım oynamayı güzel sunucu olmadığından. Hafta içi üniversite olduğu için haftasonları oynamaya gelirim.
çok teşekkürler acaba discord linki atmak yasak mı

Geri