Neler Yeni

Daha önce virüs bulaşmış flashtaki virüsü temizledim ama bir sıkıntı çıkar mı?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Flashta trojan vardı kaspersky ile temizledim şimdi bios güncellemesi yapmak istiyorum ama bir sıkıntı çıkar mı flashta hala virüsün olma ihtimali var mı ve flashı biçimlendirmek bir nevi format olmuyor mu öyle yaparsam bence bir sorun olmaz ama sorayım dedim

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Flashta trojan vardı kaspersky ile temizledim şimdi bios güncellemesi yapmak istiyorum ama bir sıkıntı çıkar mı flashta hala virüsün olma ihtimali var mı ve flashı biçimlendirmek bir nevi format olmuyor mu öyle yaparsam bence bir sorun olmaz ama sorayım dedim
Hayır. Sıkıntı olmaz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Flasha format atarsan bir şey olmaz.

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüslü USB belleği formatlamak için dahi olsa bilgisayara takmanız, zararlıyı makinenizin içine sokabilir. Antivirüsünüzün gerçek zamanlı korumasının etkin olduğundan emin olunuz.
o zaman virüsü nasıl temizleyeceğiz içindeki antivirüsün gerçek zamanlı koruması açıkken mi takıp yapacağız virüs silme işini?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bay Kunduz,

USB'nin içerisinde ki verileri yok etmek mi istiyorsunuz? Yoksa verileri kaybetmeden virüsü temizlemek mi istiyorsunuz?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Bay Kunduz,

USB'nin içerisinde ki verileri yok etmek mi istiyorsunuz? Yoksa verileri kaybetmeden virüsü temizlemek mi istiyorsunuz?
içinde önemli bir veri yok veriler silinebilir öncelikli amacım virüsü temizlemek

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Şu an aktif güvenlik yazılımınız Kaspersky ise kaldırıp, gelişmiş USB aşılama özelliğine sahip Panda Dome'u yükleyin. Ve USB belleği bilgisayara takıp aşılama yapın. Bu aşılama USB bellekte bulunan zararlıları temizleyecektir. Temizlemeden sonra USB'yi biçimlendirip sıfırlayabilirsiniz.

Buradan Panda Dome güvenlik yazılımını indirebilirsiniz : https://download.cnet.com/Panda-Free-Antivirus/3001-2239_4-10914099.html

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Şu an aktif güvenlik yazılımınız Kaspersky ise kaldırıp, gelişmiş USB aşılama özelliğine sahip Panda Dome'u yükleyin. Ve USB belleği bilgisayara takıp aşılama yapın. Bu aşılama USB bellekte bulunan zararlıları temizleyecektir. Temizlemeden sonra USB'yi biçimlendirip sıfırlayabilirsiniz.

Buradan Panda Dome güvenlik yazılımını indirebilirsiniz : https://download.cnet.com/Panda-Free-Antivirus/3001-2239_4-10914099.html
tamamdır teşekkür ederim evde birkaç tane flash var içlerinde virüs olduğuna eminim eğer ihtiyaç duyarsam bunu kullanacağım iyi günler

Top Bottom