asidavsan123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Yani çok da zor değil abartmamak lazım.
Matematik dışında diğer dersler kolay diyor millet.Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
evet zaman çok sıkıntıydı ama sorular kolaydı süreye lafım yokİlk sene zordu evet hem zaman açısından hemde mat 3 senede olduğu gibi zordu hocalar bile çözememişti zaman sıkıntısından
Sorular yayınlandı zaten bu mat fen :https://cdn.eba.gov.tr/icerik/2020/06/2020_sayisal_bolum_a.pdfMatematik dışında diğer dersler kolay diyor millet.
Sorular yayınlansın hele bir çöziyim TEOG'dan ne kadar zormuş.
16 Haziran'da oturabilecek miyim bilemiyorum çok acı hesaplarına göre 380 390 arasıBaşlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Herkese geçmiş olsun.
Anadolu lisesi h.o16 Haziran'da oturabilecek miyim bilemiyorum çok acı hesaplarına göre 380 390 arası
Maalesef giremiyorumAnadolu lisesi h.o
ne anadolu lisesi niteliksiz direktAnadolu lisesi h.o
Ben 360 civarı yaptım anadoldudayım bizim karşı sınıfta 460 alan vardı :dMaalesef giremiyorum
sen dua et kardeşim bide ilk lgs ye giren 2004 lülere sor bize ne girdi neBaşlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Allah yardımcımız olsun.
Herkese geçmiş olsun.
Nasıl ya kafayı yiyeceğim tüm gündür ağladım üzüldüm en az 420 lazım değil miBen 360 civarı yaptım anadoldudayım bizim karşı sınıfta 460 alan vardı :d
Açınızı bugün anladıms
sen dua et kardeşim bide ilk lgs ye giren 2004 lülere sor bize ne girdi ne
Bilmiyorum çocuk girmememiş bizim fen çok istiyor hakkari fen lisesine 400 ile gidebilirsin belkiNasıl ya kafayı yiyeceğim tüm gündür ağladım üzüldüm en az 420 lazım değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açınızı bugün anladım