MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
geçmiş olsun..
Hakkari'de fen lisesi mi var mqBilmiyorum çocuk girmememiş bizim fen çok istiyor hakkari fen lisesine 400 ile gidebilirsin belki![]()
https://www.google.com/search?q=hak...si,ru_q:Hakkari%20Fen%20Lisesi,trex_id:TIA4ff varmış sjdhshshHakkari'de fen lisesi mi var **
Matematiği çözdüm TEOG'a göre zormuş şimdi çözünce 17D çıktı.Sorular yayınlandı zaten bu mat fen :https://cdn.eba.gov.tr/icerik/2020/06/2020_sayisal_bolum_a.pdf
Kaç dakikada çözdün?Matematiği çözdüm TEOG'a göre zormuş şimdi çözünce 17D çıktı.
25-30dk falan sürdü telefondan kağıda yazıp çizmek zor.Kaç dakikada çözdün?
Hocam bide lisedesin yani![]()
Maşallah hocam25-30dk falan sürdü telefondan kağıda yazıp çizmek zor.
Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
Üniversite okuyorum.Maşallah hocam
Hangi lisedesin? (Yüzdelik?)
Hocam kaç doğrun var veya sınava girdinmi kendimden biliyorum diyorum son 1 ay da en az 10 denemede fullemişimdir geriside ya 1 ya 2 yanlıştır ama sınav cidden zordu 3y 1 boşum çıktıabartma matematik ciddi derecede kolaydı
Her sene sınava girenler aynı şeyleri söylüyor fakat ben hala lgs'nin ilk senesinin en zor olduğu kanaatindeyim bu seneki sorularıda geçen seneki sorular gibi yemek yerken vs. çözdüm eğer bu sorulara cidden zor diyorsan zor soru görmemişsin.(kendim için konuşuyorum.)Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
Hocam evet ilk sene en zordu ama sebep soruların zorluğu değil verilen saçma dercede az süreydi.Her sene sınava girenler aynı şeyleri söylüyor fakat ben hala lgs'nin ilk senesinin en zor olduğu kanaatindeyim bu seneki sorularıda geçen seneki sorular gibi yemek yerken vs. çözdüm eğer bu sorulara cidden zor diyorsan zor soru görmemişsin.(kendim için konuşuyorum.)
Toplamda kaç dakika idi bu seneki sınav?Hocam evet ilk sene en zordu ama sebep soruların zorluğu değil verilen saçma dercede az süreydi.